Ögrenciler Türk Bayraklariyla Sinemada 'Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren'i Izledi

Samsun’da CityMall AVM’de düzenlenen organizasyonda üniversite ögrencileri ellerinde Türk bayraklari ve ‘Iyi Ki Varsin Eren’ pankartiyla "Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren" filmini izledi.

Ögrenciler Türk Bayraklariyla Sinemada 'Kesisme Açiklamasi Iyi Ki Varsin Eren'i Izledi
Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Egitim, Sosyal ve Kültürel Birimi tarafindan gerçeklestirilen organizasyonda Karadeniz Erkek Yurdu, Ali Fuat Basgil Erkek Yurdu ve Cemal Safi Kiz Yurdu ögrencileri CityMall AVM sinema salonlarinda Kesisme: Iyi Ki Varsin Eren filmini izledi. Ögrenciler gösterimden önce ellerinde Türk bayraklari ve ‘Iyi Ki Varsin Eren’ pankartiyla sehitleri andi. Film, üniversite ögrencilerine duygu dolu anlar yasatti.

Salonda konusma yapan Gençlik ve Spor Il Müdür Ismail Hakki Kasapoglu, "Yurtta kalan ögrencilerimize milli duygulari kabartacak, bu vatanda bir çocugun dahi neler yapabilecegini anlatan bu filmi; ögrencilerimizin de gönül dünyalarina dokunsun diye izletiyoruz. Yaslarinin önemi yok dolayisiyla bu vatan için çok seyler yapabileceklerini onlara anlatalim diye Egitim Sube Müdürlügümüzle ögrencilerimizi buraya getirdik. Bu baglamda katkilarindan dolayi CityMall AVM Yönetim kurulu Baskani Yunus Emre Çelik’e çok tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA