Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, vatandaşların merak ettiği isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz hakkında pek çok soru merak ediliyor. Peki Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli? İşte yanıtı...

Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli?
Gökhan Özoğuz, bir zamanların en sevilen müzik grubu Athena'nın solistidir. Son dönemde sosyal medyanın dilinden düşmeyen Gökhan Özoğuz yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda müzik yarışmasında jüri olarak görev yapan Gökhan Özoğuz şarkıları sayesinde pek çok kişi tarafından tanınıyor. Ancak sosyal medya hesabından yağtığı açıklamalarla da sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Şarkıcıyı tanımayanlar ise "Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli?" sorularına yanıt arıyor. İşte Gökhan Özoğuz'un hayatı...

Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli?

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Gökhan Özoğuz, 11 Ekim 1976'da İstanbul'da doğdu. Hakan Özoğuz adından ikiz kardeşe sahip olan Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solistidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ettiler ve "For Real" şarkısını söylediler. Bu şarkı 195 puanla dördüncü sırada yer aldı ve o dönemde Türkiye'de Eurovision tarihinin en yüksek puanlı şarkısı oldu.

Ayrıca 2013-2016 yılları arasında TV8'de yayınlanan ve yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye müzik yarışmasının jüri üyeliği yapmıştır.

Milli basketbol takımımız için bestelediği "12 Dev" şarkısı, basketbol takımının ikonik şarkısıdır. Gökhan Özoğuz, 28 Aralık 2012'de Melis Ülken ile evlendi. 3 Temmuz 2013'te Ayşe Derya adında bir kızları oldu.

Gökhan Özoğuz Evli Mi?

Gökhan Özoğuz, Melis Ülken ile 2012 yılında dünya evine girdi. Çiftin Ayşe Derya adında bir kızları ve bir de ikizleri vardır.

Gökhan Özoğuz Kimdir? Gökhan Özoğuz Kaç Yaşında? Gökhan Özoğuz Nereli?

Gökhan Özoğuz Albümleri

One Last Breath (1993)
Holigan (1998)
Tam Zamanı Şimdi (2000)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Herşey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Altüst (2015)

Gökhan Özoğuz Hangi Filmlerde Oynadı?

O Şimdi Asker (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum (Athena Gökhan)
Tramvay (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar (Konuk oyuncu)

Gökhan Özoğuz kimdir sorusunun yanıtını pek çok kişi merak ediyor. Daha fazla güncel bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.