Muhtarlardan Eski Devlet Hastanesi Açiklamasi

Adiyaman Muhtarlar Federasyonu Baskani Abdulkadir Geylani Tas ve mahalle muhtarlari, eski devlet hastanesiyle ilgili basin açiklamasi yapti.

Muhtarlardan Eski Devlet Hastanesi Açiklamasi
Adiyaman merkez Turgut Reis Mahallesinde bulunan ve 2017 yilinda yikimi gerçeklestirilen eski devlet hastanesinin yeniden yapilmamasina tepki gösteren muhtarlar basin açiklamasi düzenledi.

Adiyaman Muhtarlar Federasyonu Baskani Abdulkadir Geylani Tas ve beraberindeki mahalle muhtarlari, eski devlet hastanesi bahçesini gezerek ilin yetkililerine hastanenin yapilmasi için çagrida bulundu.

Yeni hastanenin yapilmasi amaciyla açiklamalarda bulunan Adiyaman Muhtarlar Federasyonu Baskani Abdulkadir Geylani Tas, “Hayirsever bir vatandasimizin biz Adiyamanlilar için bagislamis oldugu 25 dönüm arazi içerisinde daha önceden yapilan ve 2017 yilinda yikilan eski devlet hastanesi bahçesindeyiz. Burasi suanda atil halde ve maalesef geceleri burasi madde bagimlilarinin yuvasi haline gelmis durumda.

Devletimiz çok sükür güçlüdür, basimizda aslan gibi bir yigidimiz var. Allah Recep Tayyip Erdogan’i basimizdan eksik etmesin. Bizler proje asamasinda olan bu hastanemizin yapimina biran önce baslanilmasini istiyoruz. Kent merkezinde hastanenin olmamasindan dolayi halkimiz oldukça magdur durumda” diye konustu.

Kaynak: İHA