Konya'da Uyusturucu Operasyonu 1 Tutuklama

Konya’nin Aksehir ilçesinde polis tarafindan yapilan uyusturucu operasyonunda gözaltina alinan 4 süpheliden uyusturucu saticiligi yaptigi tespit edilen 1 süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Konya'da Uyusturucu Operasyonu 1 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Aksehir Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri, yaptigi istihbari çalismalar kapsaminda Aksehir Otogari çevresinde uyusturucu madde kullanildigini tespit etti. Bölgeyi takibe alan polis, otogar civarina gelen M.K., A.Y. ve Ö.Z. isimli sahislari göz altina aldi. Gözaltina alinan sahislarin yapilan üst aramalarinda, bir adet uyusturucu hap ile enjektöre çekili vaziyette bir miktar sivi uyusturucu madde ele geçirildi. Süphelilerin uyusturucu maddeyi Y.A.’dan aldigini tespit eden polis, bu sahsi da gözaltina aldi.

Süphelilerden M.K., A.Y. ve Ö.Z. Aksehir Ilçe Emniyet Müdürlügünde yapilan islemlerinin ardindan serbest birakilirken, uyusturucu madde sattigi iddia edilen Y.A. çikarildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA