Kolordu Komutani Uzun'a 'Sarikamis' Kitabi

Erzurum Kalkinma Vakfi (ER-VAK) Baskanlarindan Avukat Necati Bölükbasi ile Sarikamis Dayanisma Grubundan Erkan Karagöz’ün yayinladigi ‘Erzurum’dan Sarikamis’a, Sehitlerin Izinde’ kitabi, 9’uncu Kolordu Komutani Tümgeneral Erhan Uzun’a takdim edildi.

Kolordu Komutani Uzun'a 'Sarikamis' Kitabi
Bu yil 107’ncisi, 7- 9 Ocak günleri yapilacak Sarikamis sehitlerini anma törenleri öncesinde Baskan Erdal Güzel ile Kadir Sabuncuoglu, Sabri Topdagi ve Abdurrahman Zeynal’dan olusan ER-VAK heyeti, Kolordu Komutani Erhan Uzun’u ziyaret etti. Karargahta gerçeklesen görüsmede Tümgeneral Uzun’a, Baskan Erdal Güzel, ‘Erzurum’dan Sarikamis’a, Sehitlerin Izinde’ ve kendisine ait ‘Güzel Gezginin Anilari‘, Sabri Topdagi ise ‘Aziziye-Mecidiye Tabyalari ve Tabyalarda Yazilan Destan’ imzali kitaplarini sundu.

Baskan Erdal Güzel, Sarikamis Harekati ve Allahuekber Sehitlerinin ülke gündemine ER-VAK tarafindan tasindigini daha sonra bu programlara Sarikamis Dayanisma Grubunun destek verdigini hatirlatti. Yöre halkinin 9’uncu Kolordu ile özdeslestigine vurgu yapan Erdal Güzel, “Kolordu Komutanligi, Erzurumlunun en sevdigi, en yakin buldugu ve en rahat ettigi kamu kurulusudur” diye konustu.

Görüsmeden memnun kaldigini ifade eden Tümgeneral Erhan Uzun da Baskan Erdal Güzel ve ER-VAK heyetine tesekkür etti.
Kaynak: İHA