Kavaklidere'de 5 Km Oto Korkuluk Yapildi

Mugla Büyüksehir Belediyesi trafik ve yaya güvenliginin saglanmasi için Kavaklidere ilçesinde 4 bin 992 metre uzunlugunda oto korkuluk çalismasini tamamladi. Büyüksehir Belediyesi sorumlugunda olan Yesilköy-Kurucuova yolunda 3 bin 480, Ortaköy Mahalle Yolunda 608, Turgut Özal Bulvarinda 904 metre olmak üzere toplamda 4 bin 992 metre uzunlugunda ki oto korkuluk monte edildi. 1 Milyon 324 Bin TL maliyetler yapimi tamamlanan oto korkuluklar ile Kavaklidere’de ki yollar güvenlik önlemleri alindi.

Kavaklidere'de 5 Km Oto Korkuluk Yapildi
Büyüksehir Kavaklidere’de önemli yatirimlar hayata geçirdi

Mugla Büyüksehir Belediyesi Kavaklidere’de ilçesinde 11 bin 550 metre uzunlugunda 11 milyon liraya mal olan kanalizasyon çalismasini ve bunun yani sira 8 bin 730 metre içme suyu sebeke hattini tamamlamisti.

Kavaklidere’de yapilan kanalizasyon çalismalari sonrasinda muhtelif cadde ve sokaklarda bozulan yollarin üst yapi tamiratlari için Kavaklidere Belediyesi ile MUSKI arasinda protokol imzalandi. Yapilan anlasma sonrasinda MUSKI Genel Müdürlügü tarafindan 2 milyon 522 bin 520 TL karsiliginda Kavaklidere Belediyesi 40 bin m2 beton parke tasi, 2 bin metre beton bordür, 4 bin 240 m2 granit begonit özel tas kaplama çalismasi yapildi.
Kaynak: İHA