Hirsini Alamayan Saldirgan 3. Biçak Darbesini Vurup Kaçti

Denizli’de kimligi belirlenemeyen kisi tarafindan iki kez biçaklandiktan sonra dükkana siginan genç, yardim bekledigi esnada bir kez daha biçaklandi. Hirsini alamayan saldirganin kosarak yaptigi son biçak darbesi kameraya yansidi.

Hirsini Alamayan Saldirgan 3. Biçak Darbesini Vurup Kaçti
Olay, Merkezefendi ilçesi Altintop Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; en islek yerlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Bulvari’nda okuldan eve giden Ahmet Faruk A. (16), henüz kimligi belirlenemeyen kisi tarafindan baldirindan iki kez biçaklandi. Aci içerisinde seke seke dükkana siginan genç, hirsini alamayan süpheli tarafindan bir kez daha biçaklandi. 3 biçak darbesi alarak kanlar içinde kalan gence ilk müdahaleyi esnaf yaptiktan sonra olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen saglik görevlileri yarali olan gence yaptigi ilk müdahalenin ardindan Denizli Devlet Hastanesine kaldirdi. Polis ekipleri bölgede çalisma yaparak güvenlik kameralarini izlerken, kaçan süphelinin pesine düstü. Hastaneye kaldirilan gencin ise saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

“Dükkanin önüne geldigi sirada bir biçak darbesi daha aldi”

Dükkana siginan gence yardim eden esnaf, “15 Yaslarinda bir arkadasti tam dükkanimizin önüne geldigi zaman 5 metre ileride siyah ceketli birisi kalça bölgesinden 2 biçak darbesi vurdu. Bu sirada biz dükkandayken bir baktik çocuk yara almis seke seke dükkanin önüne geldigi sirada 1 biçak darbesi daha aldi. Hizli bir sekilde biçaklayan kaçti. Biz yanimdaki arkadaslarla birlikte tampon yaptik, ambulansi aradik. Insallah bir an önce çocuk sagligina kavusur” dedi.



Biçaklama ani kamerada

Öte yandan; iki biçak darbesinin ardindan yarali sekilde bir dükkanin önüne gelen gencin, kosarak giden süpheli tarafindan son darbeyle biçaklanmasi kameralara yansidi.
Kaynak: İHA