E-Ticaret Platformu Keçikoop Gelire Dönüstürüyor

Ankara Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren e-ticaret platformu Keçikoop hem online olarak hem de Keçiören Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile Keçiören Belediyesi hizmet binasinda bulunan satis ofisleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

E-Ticaret Platformu Keçikoop Gelire Dönüstürüyor
Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren e-ticaret platformu Keçikoop hem online olarak hem de Keçiören Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile Keçiören Belediyesi hizmet binasinda bulunan satis ofisleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaslarin Keçikoop ile evlerinde ürettikleri ürünleri ekonomik gelire dönüstürme firsati buldugunu ve satis degeri olan tüm ürünlere bu platformda rahatlikla ulasilabildigini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “El emegi ürünlerini satmak isteyen vatandaslarimiz Keçikoop’a büyük ilgi gösteriyor. Türkiye ve Ankara'da bir ilk olan Keçikoop ücretsiz hizmet veriyor. Bu hizmetimizin temel amaci hem üretimi tesvik etmek hem de üretilen eserleri ekonomik gelire dönüstürmektir” dedi.

Yerli üreticiyi desteklemenin toplumsal kalkinmada önemli olduguna da vurgu yapan Altinok sunlari aktardi:

“Kendi üreticilerimize, kendi sanayicilerimize, kendi tüccarlarimiza sahip çikmaliyiz ve onlarin ürettikleri ürünlerden satin almaliyiz. Çin mali alana kadar burada el emegi göz nuru üretim yapan vatandaslarimizin ürünlerini almaliyiz. Marka tutkusundan vazgeçerek yabancilarin pazari olmamaya gayret göstermeliyiz. Bu anlamda kendi ürettiklerimize talep göstererek ülkemizi ekonomik bakimdan daha yüksek seviyelere çikarabiliriz.”
Kaynak: İHA