Baskan Akkaya Açiklamasi 'Aksehir'i Hep Birlikte Yönetecegiz'

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediye Baskani Salih Akkaya, ilçede yasayan herkesin sehrin yönetiminde söz sahibi olabilmesi amaciyla baslattigi çalismalar kapsamda “Hanim Kardeslerimizi Dinliyoruz” basligi altinda bir program düzenledi.

Baskan Akkaya Açiklamasi 'Aksehir'i Hep Birlikte Yönetecegiz'
Kisa adi ASEM olan Aksehir Aile Sanat ve Egitim Merkezi Hanimlar Lokali’nde gerçeklestirilen etkinlik öncesinde ASEM’de kurs alan hanimlari ziyaret eden Baskan Akkaya, kursiyerlerin yeni yilini kutlayip, isteklerini dinledi. Baskan Akkaya’ya AK Parti Konya Kadin Kollari Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Erkan, AK Parti Aksehir Kadin Kollari Baskani Ayse Gülcü, Aksehir Belediyesi Meclis Üyesi Özlem Hekim’de eslik etti. Söz sirasinin hanimlarda oldugunu belirten Baskan Akkaya, hanimlarin Aksehir’de yapilmasini istedikleri hizmetleri, projeleri ve talepleri dinledi.

Yogun katilimin oldugu program sonunda hanimlarin fikirlerinden istifade ettikleri için memnun olduklarini dile getiren Baskan Akkaya, “Büyüksehir Belediyemiz tarafindan insaati yapilan Aksehir Belediyemiz tarafindan arsasi verilen ASEM’deyiz. Bu tesisin isletmesi de Konya Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapiliyor. Aksehirimizdeki hanim kardeslerimiz burada birçok sanatsal etkinliklere, kurslara ve yüzme kurslarina erismis oluyorlar. Bizde bugün kursiyer hanimefendileri ziyaret ettik ve Aksehirli hanim kardeslerimizle bir araya gelerek onlarin Aksehirimize dahil isteklerini, önerilerini dinledik. Hanim kardeslerimizin fikirlerinden istifade ettik. Aksehirimizi hep birlikte yönetecegiz. Insallah gücümüz yettigince Aksehir Belediyesi olarak hanimlarimizin bu taleplerini yerine getirmeye gayret edecegiz. Bizim görev alanlarimizin disinda olan konulari da kamu kurumlarimiza, Büyüksehir Belediyemize ve diger kuruluslarimiza aktaracagiz. Bizi burada misafir ettikleri için de Konya Büyüksehir Belediyesi Baskanligimizin ASEM birimine tesekkürlerimizi arz ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA