141 Hanenin Tüm Ihtiyaçlari Karsilandi

Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayisiyla çalismalarina devam ediyor. Merkez Eli bünyesindeki ‘Iyilik Hareketi’ çerçevesinde hayirsever vatandaslarin kullanmadigi ancak kullanilabilir durumda olan ihtiyaç fazlasi beyaz esya, mobilya ve elektronik esyalar, ihtiyaç sahiplerine ulastirilmaya devam ediyor.

141 Hanenin Tüm Ihtiyaçlari Karsilandi


‘Mobilya ve Beyaz Esya’ iyilik hareketi kapsaminda 578 hayirseverin adresinden alinan ihtiyaç fazlasi kullanilabilir esyalar, kayit olusturan 141 hanenin tüm ihtiyaçlarini karsiladi. Merkezefendi Belediyesi ekiplerince belirtilen adreslerden alinan esyalar dezenfekte edildikten sonra, ihtiyaç sahibi vatandaslarin evlerine en uygun sekilde yerlestiriliyor. ‘Mobilya ve Beyaz Esya’ iyilik hareketine destek olmak isteyen hayirseverlerin 444 8 662 numarali çagri merkezinden ya da https://www.merkezefendi.bel.tr/merkezeli/ adresinden kayit olusturmasi gerekiyor. Ayni zamanda ihtiyaç sahibi vatandaslarin da belirtilen adresten basvuru yapmalari gerekiyor.

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Merkezefendi’de dayanismanin her geçen gün arttigini belirtti.

Hayirseverlerin büyük katki sagladigi iyilik hareketinin amacina ulasmaya devam ettigini söyleyen Baskan Dogan, “Geçtigimiz yil baslatmis oldugumuz iyilik hareketi kapsaminda ihtiyaç sahiplerine ulasmaya, onlarin yaninda olmaya devam ediyoruz. Dayanismanin, paylasmanin çok yüksek seviyelerde olmasi bizleri son derece mutlu ediyor. Ihtiyaç sahibi hemsehrilerimizin talepleri dogrultusunda ihtiyaçlarini karsiladigimiz ‘Mobilya ve Beyaz Esya’ iyilik hareketimizle 141 hanemizin tüm ihtiyaçlarini karsiladik. Katkida bulunan tüm hayirsever hemsehrilerimizi tesekkür ediyorum. Merkezefendi için, Merkezefendililer için çalismaya her zaman devam edecegiz. Merkezefendi dayanismayla, birliktelik duygusuyla çok daha güzel” diye konustu.

Kaynak: İHA