Baskan Öztürk Açiklamasi 'Tasova'mizin Önemli Ihtiyaçlari Bir Bir Hayata Geçiyor'

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, Tasova’nin önemli ihtiyaçlari olan projelerin bir bir hayata geçtigini söyledi.

Baskan Öztürk Açiklamasi 'Tasova'mizin Önemli Ihtiyaçlari Bir Bir Hayata Geçiyor'
Tasova Belediyesinin planladigi modern projelerde yaptigi hummali çalismalar sona yaklasiyor. Çalismalarin tüm hiziyla devam ettigi Tasova Kapali Pazar Yeri’nde hummali bir çalisma yürüttüklerini belirten Baskan Öztürk, projenin 3 ay içerisinde tamamlanacagini söyledi.



Baskan Öztürk, “Ilçemizde baslattigimiz Kapali Pazar Yeri Projemizde çalismalar hizla devam ediyor. Ekiplerimiz pazar yerinde kapali alanlari olusturmus durumda. Yaptigimiz bu çalismayi 3 ay içerisinde tamamlayarak Tasova’miza hediye etmek istiyoruz. Tasova’mizin ihtiyaci olan pazar yerinin ilçemize ve Amasya’miza hayirli olmasini diliyor, emegi geçen tüm ekip arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Tasova’da seçim döneminde vaat ettigi projelerinin tamamlandigini belirten Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk, “Tasova’mizi her alanda gelistirmeye devam ediyoruz. Tasova’mizin önemli ihtiyaçlari bir bir hayata geçiyor. Hemsehrilerimizden aldigimiz güçle ilçemize yatirim yapmayi sürdürüyoruz. Amacimiz her zaman ilçemizi daha ileriye tasimak. Hemsehrilerimizi mutlu olacaklari en güzel hizmetlerle bulusturabilmek. Millet Bahçemiz içerisinde hemsehrilerimizin keyifli vakit geçirecegi millet kiraathanesi, spor alanlari, tarimsal bahçe gibi farkli birçok alan bulunacak. Hep birlikte burada, dogayla iç içe huzurlu vakitler geçirecegiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan öncülügünde hayata geçirilen Millet Bahçeleri sehirlerimize, ilçelerimize deger katiyor. Kentlerimizi ve insanlarimizi dogayla bulusturuyor” diye konustu.

Sanayi Köprüsü projesinin bulunduklari bölgede ve olusturacaklari yogunluk kaçinilmaz olacagini vurgulayan Baskan Öztürk, “Tasova için çok önemli olan ve yapimi uzun yillardir bir türlü gerçeklestirilemeyen, yillarin özleminin oldugu projeyi sükürler olsun tamamliyoruz. Ilçemizin trafigine nefes aldirmak, ana arterlerdeki yogunlugu minimuma indirmek için baslattigimiz projemizde sona geliyoruz. En geç 3 ay içinde projemizi hizmete açmayi hedefliyoruz. Bölgedeki vatandaslarimiz, esnafimizla sabrettik ama buna degecek. Sanayi Köprüsü olarak bilinen noktanin çehresini degistiren proje, sehir trafigine büyük katki sunacak. Tasova’miza hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA