Is Yeri Sahibi Kovaladigi Motosiklet Hirsizi Zanlisina Otomobille Çapti Açiklamasi 1 Ölü 2 Yarali

Izmir’in Buca ilçesinde, motosikleti çalinan is yeri sahibi ve çalisani ile hirsizlik süphelisi arasinda yasanan film sahnelerini aratmayan kovalamacada, is yeri sahibi otomobille motosiklete çarpti. Savrulan motosiklet bir evin duvarini yikarken, hirsizlik zanlisi öldü, 2 kisi ise yaralandi.

Is Yeri Sahibi Kovaladigi Motosiklet Hirsizi Zanlisina Otomobille Çapti Açiklamasi 1 Ölü 2 Yarali


Edinilen bilgiye göre, olay, saat 20.00 siralarinda 203/30 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, bir fast food isletmesine ait 35 AZA 683 plakali motosikleti çalan Musa Bakir (17), hizla olay yerinden kaçmaya basladi.

Motosikletin çalindigini gören is yeri sahibi F.Y., 35 AKA 990 plakali Citroen marka otomobiliyle, kurye olarak çalisan H.K. ise 35 ATK 740 plakali motosiklet ile hirsizi kovalamaya basladi.



EVIN DUVARI YIKILDI

Yasanan kovalamacada motokurye H.K., 205/2 Sokak’ta Bakir’i yere düsürdü. Burada yasanan arbedede H.K., Bakir tarafindan biçakla yaralandi. Is yeri sahibi F.Y., kaçmaya devam eden Bakir’in kullandigi motosiklete 205/3 Sokak’ta otomobiliyle çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan motosiklet, savrularak çarptigi 3 katli bir binanin giris katindaki evin duvarini yikti. Otomobil ise takla atti sokakta bulunan bir araç da kazada hasar gördü.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDILDI

Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilardan durumu agir olan Musa Bakir, Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirilirken, yarililardan motokurye H.K., ile otomobil sürücüsü F.Y., ise çesitli hastanelere kaldirildi. Durumu agir olan Bakir, daha sonra sevk edildigi Izmir Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde yasamini yitirdi. Hastaneye akin eden yakinlari sinir krizi geçirirken, savcinin incelemesinin ardindan Bakir’in cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

“TUGLALAR KAFAMIN YANINA GELDI, ÇOCUGUM KOLTUKTAN SAVRULDU”

Aksam isten eve geldiginde çocuklari ile birlikte oturma odasinda oturduklarini belirten ve o esnada yasadiklari korku dolu anlari anlatan Irfan Onat T., “Oglum Ali T. (5) kanepede oturmus ders çalisiyordu. Büyük bir gürültü duydum ve bomba patladi sandim. Tuglalar kafamin yanina geldi, çocugum koltuktan savruldu. Disari çiktigimda arabayi ve motosikleti gördüm. Bir kisi yerde yatiyordu ve otomobil sürücüsü de aracin camini kirarak disari çikti. Ardindan da kaçip gitti” dedi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü belirtildi.

(Mustafa Iç / IHA)
Kaynak: İHA