Ardahan Belediyesinde Yeni Yilin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Ardahan Belediyesi, yilin ilk meclis toplantisini gerçeklestirdi.

Ardahan Belediyesinde Yeni Yilin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Belediye toplanti salonunda düzenlenen toplantiya katilan Belediye Baskani Faruk Demir, geçen yil gerçeklestirilen hizmetleri degerlendirerek, yeni yilin daha verimli geçmesini beklediklerini söyledi.



Zorlu bir yili geride biraktiklarini belirten Demir, 2021 yilinda da dünyayi etkisi altina alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayisiyla hayatin her alaninda aksamalarin oldugunu ve isleyisin yavasladigini aktardi.

Belediye olarak tüm sikintilara ragmen hedeflerinin ötesinde hizmetleri gerçeklestirmenin gururunu yasadiklarini ifade eden Demir, söyle konustu:

"Ardahan Belediyesi, meclis üyelerimiz ve çalisanlarimizla birlikte 2021 yilini verimli bir sekilde geçirmeye çalistik. Tüm olumsuzluklara ragmen sehrimizin ana arterlerinin tümünü asfaltladik. Otogar projesine basladik. Ve yüzde 85’i bitti, yaklasik bir aylik bir çalisma ile projenin tamamlanmasini hedefliyoruz. Kura nehrinin kenarina mini bir tatil köyü yaptik. Kent müzesi olusturduk. Çünkü sehirlerin hafizasi kent müzelerindedir. Otogari’n yanina yöresel ürünler çarsisi yaptik ve onun açilisini da otogar ile birlikte yapacagiz.’’

Baskan Demir, ’’Artik tüketen degil üreten bir belediye yolunda ilerliyoruz. Yani gelirimizi hiç bir zaman tamamen giderlere harcamamaya çalisiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA