(Düzeltme) Erzurum Sehir Hastanesinde Gerçegini Aratmayan Yangin Tatbikati

Erzurum Sehir Hastanesinde yapilan yangin tatbikati gerçegini aratmadi. Senaryo geregi Beyin Cerrahi Yogun Bakim Servisinde çikan yanginda hastalarin sevki basarili sekilde uygulandi.

(Düzeltme) Erzurum Sehir Hastanesinde Gerçegini Aratmayan Yangin Tatbikati
Erzurum Sehir Hastanesinde yangin tatbikati yapildi. Beyin Cerrahi Servisinde çikan yangina müdahale eden ekiplerin çalismasi gerçegini aratmadi.

Sehir Hastanesi Bashekimi Ibrahim Hakki Tör, Sehir hastanesi olarak basarili bir yangin tatbikati gerçeklestirdiklerini belirterek, “Her zaman afetlere karsi hazirlikli olmaliyiz. Yangin halinde teorik olarak hazirliklarimizi bugün pratik uygulamasi olarak neler yapilabilir eksiklerimiz neler bunlari tespit etmek için böyle bir tatbikat gerçeklestirdik. Yangin sirasinda söndürme ve hastalarin nakli konusunda nasil hareket edilmesi gerektigini uygulamali olarak yaptik. Insallah böyle bir afet yasamayiz ancak hazirlikli olmak için bu tarz tatbikatlar yapmamiz çok faydali olacak. Basarili bir sekilde tatbikati gerçeklestiren arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA