Selçuklu Belediyesi 140 Bin Basvuruyla Vatandaslarin Taleplerini Yerine Getirdi

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, 2021 yilinda hizmet masasi, elektronik posta, CIMER, telefon ve sosyal medya üzerinden aldigi 140 bin basvuru ile vatandaslarin taleplerini yerine getirdi.

Selçuklu Belediyesi 140 Bin Basvuruyla Vatandaslarin Taleplerini Yerine Getirdi
Selçuklu Belediyesi kurdugu güçlü iletisim aglari ile ilçe sakinlerinin belediyeye hizli bir sekilde ulasabilmelerini sagliyor. Sunulan hizmetlerle vatandaslarin talep, öneri ve sikayetleri kisa süre içerisinde sonuçlandiriliyor. Selçuklu Belediyesi, hizmet masasi, elektronik posta, CIMER, telefon, sosyal medya gibi farkli iletisim noktalarindan 2021 yilinda 140 bin talep aldi. Farkli müdürlüklerin çalismalari için gelen talepler yerine getirilerek vatandaslarin bu hizmetleri daha hizli almalari saglandi. Selçuklu Belediyesine vatandaslardan en fazla talep hizmet masasi üzerinden verilen dilekçe ile geldi. 31 bin 280 vatandas belediye binasina gelerek hizmet masasindan 52 bin 814 dilekçe vererek taleplerini iletti. 24 bin 843 vatandas ise telefonla Selçuklu Belediyesi çagri hatlari üzerinden ulasarak talep ve istekte bulundu. Vatandaslar sosyal medya, kurumsal elektronik posta, kurumsal site, faks ve CIMER gibi farkli ulasim sekliyle 35 bin 978 talep ileterek toplamda 140 bin basvuru yapti. Öte yandan Selçuklu Belediyesi çagri merkezine 2021 yili içerisinde 119 bin 242 çagri karsiladi. Selçuklu Belediyesi ayrica belediye hizmet binasi girisine kurulan banklarda görevliler hizmet binasina gelen vatandaslari yönlendirerek zaman kaybi yasamamalari sagliyor.

“Hemsehrilerimizin belediyeye ulasilabilirligini kolaylastiriyoruz”

Vatandaslarin taleplerini önemsediklerini ve belediye olarak bu talepler dogrultusunda çalismalar yapildigini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyesi olarak hemsehrilerimizin talep ve isteklerini kisa sürede karsilamak için çalismalar yürütüyoruz. Yazilan dilekçeler vatandaslarin ilgili müdürlüge gitmesine gerek kalmadan hizmet masasi araciligi ile tek noktadan teslim aliniyor ve ilgili birim tarafindan hizli bir sekilde sonuçlandiriliyor. Hemsehrilerimizin sadece hizmet binamizdan degil çesitli iletisim platformlarindan da belediyemize ulasabilmeleri için teknolojik imkanlardan da azami ölçüde faydalaniyoruz. Hemsehrilerimiz elektronik posta, telefon veya sosyal medya yolu ile de belediyemize ulasabiliyorlar. Selçuklu’da hizmet kalitemizi artirmak adina her türlü imkandan yararlanarak en kisa sürede çözüm odakli çalismalar gerçeklestiriyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA