Aranan 28 Kisiden 14'Ü Tutuklandi

Nevsehir’de polis ekipleri tarafindan geçtigimiz 1 hafta içerisinde yapilan çalismalarda hakkinda yakalama karari bulunan 28 kisi yakalandi.

Aranan 28 Kisiden 14'Ü Tutuklandi


Nevsehir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda; “Ailenin Korunmasi Tedbirinin Ihlali” suçundan aranan hakkinda 3 gün hapis cezasi bulunan M.H., “Borçlunun Ödeme Sartini Ihlal” suçundan aranan ve hakkinda 3 ay hapis cezasi bulunan G.D., “Basit Yaralama” suçundan aranan ve hakkinda 112 gün hapis cezasi bulunan O.D., “Silahla Tehdit” suçundan aranan ve hakkinda 1 yil 6 ay hapis cezasi bulunan I.K., “Cinsel Taciz” suçundan aranan ve hakkinda 1 yil 6 ay hapis cezasi bulunan A.E., “Göçmen Kaçakçiligi Yapma” suçundan aranan ve hakkinda 3 yil 4 ay hapis cezasi bulunan E.K., “Gece Vakti Yagma” suçundan aranan ve hakkinda 4 yil 2 ay hapis cezasi bulunan O.K., “Trafik Güvenligini Tehlikeye Sokma” suçundan aranan ve hakkinda 2 ay hapis cezasi bulunan E.K., “Borçlunun Ödeme Sartini Ihlal” suçundan aranan ve hakkinda 3 ay hapis cezasi bulunan H.A., “6136 SKM- Basit Yaralama” suçlarindan aranan ve hakkinda 7 ay 15 gün hapis cezasi bulunan B.A., “Müstehcen Yayinlarin Üretiminde Çocuklari Kullanmak” suçundan aranan ve hakkinda 5 yil hapis cezasi bulunan Y.B. yakalandi.

Ayrica, Gülsehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda; Hirsizlik- Dolandiricilik- Güveni Kötüye Kullanma- Baskasina Ait Kredi Kartinin Izinsiz Kullanilmasi Suretiyle Yarar Saglama suçlarindan aranan hakkinda toplamda 21 yil 3 ay hapis cezasi bulunan B.E. de yakalanirken, Derinkuyu ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda; “Yaralama” ve “Hakaret” suçundan yakalama karari ile aranan B.E. ve Kozakli Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan çalismada ise Tehdit suçundan aranan A.K. yakalanarak gözaltina alindi.

Gözaltina alinan 28 kisiden 14 tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 14 sahis ise adli yükümlülüklerini yerine getirmek sarti ile serbest birakildi.
Kaynak: İHA