Usta Ve Kavus'tan Kar Ekiplerine Sicak Çay Ikrami

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Konya Milletvekili Leyla Sahin Usta ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Meram’in merkeze uzak mahallelerinde karla kapanan yollari açan ekipleri ziyaret etti.

Usta Ve Kavus'tan Kar Ekiplerine Sicak Çay Ikrami
Konya’da etkili olan kar yagislari sonrasi, Meram’da yol açma ve buzlanmaya karsi solüsyon çalismalari sürerken AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Konya Milletvekili Usta, Meram Belediye Baskani Kavus ve AK Parti Il Teskilati yöneticileri, yollardaki ekipleri ziyaret etti. Meram ilçe merkezine uzak mahalleler olan Erenkaya, Yatagan ve Saglik’ta ekiplere sicak çay ve börek ikraminda bulunan heyet, burada vatandaslarla da sohbet etti.

Meram’in merkeze uzak mahallelerinde kar temizleme çalismalarina devam eden ekiplere selam vermek üzere ziyaretler gerçeklestirdiklerini belirten AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Usta, “Kar yagislari sonrasi Meram ilçemizde kapali olan hiçbir yolumuz bulunmuyor. Ekiplerle 69 mahallede araliksiz sekilde çalisilarak yollarimiz açik hale getirildi.

Vatandaslarimizin herhangi bir olumsuzluk yasamamasi adina ekiplerimiz yogun bir sekilde çalisti, çalismaya da devam ediyor. Cumhurbaskanimizin bizlere, yerel yönetimlerimize, belediye baskanlarimiza verdigi görev ve sorumlulugun en güzel sekilde karsiligini vermeye gayret gösteriyoruz. Özveriyle çalisan tüm ekiplerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus ise basarili çalismalarin altinda ekip ruhunun oldugunu belirterek, “Gece gündüz demeden, Meram’in dört bir yaninda karli yollari açan tüm mesai arkadaslarima bir kez daha tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Genel Baskan Yardimcisi Usta ve Baskan Kavus, Saglik Mahallesinde bir kiraathaneyi de ziyaret ederek, vatandaslarla sohbet etti.
Kaynak: İHA