Muhtar Kapanan Köy Yolunu Traktörüyle Ulasima Açti

Adana’nin Feke ilçesine bagli Gedikli Mahallesi Muhtari Adem Erel, kendi traktörüyle karlari küreyerek 17 saatte 35 kilometrelik yolu ulasima açti.

Muhtar Kapanan Köy Yolunu Traktörüyle Ulasima Açti
Muhtar Adem Erel, Gedikli Mahallesi ve 9 mahallenin baglanti yolu kar nedeniyle kapaninca “Her seyi devletten ve belediyelerden beklememek gerek” diyerek traktörü ile azalarin da destegiyle kar küreme çalismasi baslatti. Muhtar Erel, 17 saatlik çalismanin ardindan 35 kilometrelik yolu ulasima açti.

80 santimetreye ulasan karla yogun mücadele eden Erel, yol açma çalismalarina devam edeceklerini söyledi.



AK Parti Feke Ilçe Baskani Ibrahim Gün muhtarin örnek bir davranis sergiledigini belirterek kar küreme mücadelesinde 17 saat boyunca çalistiklarini ve yorulmadiklarini ifade etti.

Muhtar Adem Erel, azalari ile birlikte yolu açtiktan sonra yaptigi açiklamada, "Ilçemizde yogun bir kar yagisi var. Hastasi olanlar, dogum yapacak olanlar magdur olmasin istiyoruz. Su an tüm ilçelerde karla büyük bir mücadele var. Bizde muhtar ve azalari olarak Feke, Belenköy, Yaylapinari, Bagdatli, Süphandere Gürümze, Güzpinari, Gedikli yollarini açtik. Bir uzman çavusun Feke merkeze gitmesi gerekiyordu ve bu çalisma bu vesile ile baslamis oldu. Yardim beklemek yerine kendimiz çözüm üretelim istedik. Her muhtar kendi mahallesi için mücadele ederse bu sikintili günleri kolayca asariz kimse magdur olmaz” dedi.

Kaynak: İHA