Gaziosmanpasa'da Yillardir Park Halinde Olan Otomobil Yandi, Içerisinden Erkek Cesedi Çikti

Gaziosmanpasa’da 10 yildir ayni yerde park halinde bulunan otomobil yandi. Itfaiye ekipleri söndürme çalismalari esnasinda otomobil içinde kimligi belli olmayan erkek cesedine rastladi. Olayla ilgili inceleme baslatildi.

Gaziosmanpasa'da Yillardir Park Halinde Olan Otomobil Yandi, Içerisinden Erkek Cesedi Çikti
Gaziosmanpasa Merkez Mahallesi Hedef Sokak’ta gece saatlerinde uzun süredir park halinde olan ve kullanilmayan 16 BF 805 plakali otomobil bilinmeyen sebeple yandi.

Otomobilden alevlerin yükseldigini görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobili söndürdü. Ekipler, otomobil içinde inceleme yaptiklari esnada bir erkek cesedine rastladi. Bunun üzerine çevreyi güvenlik seridi içine polis ekipleri durumu olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi.

"10 seneden beri yatan bir araba"

Park halindeki arabanin 10 yildir ayni yerde oldugunu söyleyen Esnaf Erdogan Sönmez, "Tanimiyorum ama aksamlari buraya gelen biri var o mu onu da bilmiyorum. Göremedim polis arkadaslar müsaade etmedi bize. 10 seneden beri yatan bir araba bu. Burada sokakta kalan arkadaslar var, acaba o mudur degil midir onu da bilmiyorum. Genci de ve yaslisi da vardi hangisi oldugunu tespit edemiyorum su anda" seklinde konustu.

Bunun üzerine olay yerine çagrilan çekici ile yanan otomobil ve içindeki cansiz erkek bedeni otopsi incelenmek üzere götürüldü. Polis ekipleri otomobil içinde kül olan erkek kisinin kimligini tespit etmek için inceleme baslatti.

Polis olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA