Survivor Bu Akşam Yok Mu? Bugün Survivor All Star Neden Yok?

Survivor birçok kişi tarafından oldukça sevilen yarışma programları arasında yer alıyor. TV 8 yayın akışında bu akşam Survivor yarışmasının yer almaması birçok izleyicinin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Peki, Survior bu akşam yok mu? Survivor All Star neden yok? Survivor bu akşam neden yok? İşte merak edilenler...

Survivor Bu Akşam Yok Mu? Bugün Survivor All Star Neden Yok?
Survivor All Star 2022 programının başlaması birçok izleyici tarafından heyecanla bekleniyordu. 15 Ocak tarihinde ekranlara gelmeye başlayan program reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Birçok kişi heyecanla programın yayınlanacağı saati beklerken TV 8 yayın akışında yeni bölümün yer almaması sebebiyle izleyiciler konu hakkındaki araştırmalara başladı. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında Survivor bu akşam yok mu ve Survivor All Star neden yok soruları yer aldı. Haftada birkaç gün yayınlanan survivor yarışmasının bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı oldukça aratıldı. Survivor bu akşam yok mu ve Survivor bu akşam neden yok sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Survivor Bu Akşam Yok Mu?


Survivor All Star 2022 sezonu yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Yayınlandığı ilk yıldan itibaren büyük başarı gösteren yarışma en uzun soluklu Türk yarışma programları arasında yer alıyor. Birçok izleyici tarafından oldukça sevilen Survivor yarışmasının yeni sezonu da reyting rekorları kırmaya devam ediyor. All Star formatıyla sezona başlayan yarışma hakkında her bölüm sonrası sosyal medyada birçok yorum paylaşılıyor. Haftanın belirli günlerinde yayınlanan Survivor’un bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı da oldukça merak edildi. Konuyla ilgili olarak en sık aratılanlar arasında ise Survivor bu akşam var mı ve Survivor bu akşam neden yok soruları yer aldı. Survivor All Star 2022 yarışmasının yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı belirtildi.


Survivor Bu Akşam Yok Mu? Bugün Survivor All Star Neden Yok?

Survivor All Star Bu Akşam Neden Yok?


Survivor yarışmasını ilgiyle takip eden birçok izleyici bu akşam Survivor’un yayınlanmayacağını öğrenince konuyla ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Konu kapsamında birçok kişi Survivor bu akşam neden yok sorusuna cevap aramaya başladı. Survivor’un bu akşam O SES Türkiye yarı finali sebebiyle yayınlanmayacağı belirtildi. Ayrıca haftanın birkaç gününde yayınlanan Survivor yarışmasının yayın günleri arasında da Perşembe günü yer almıyor. Survivor All Star 2022 yarışması haftalık olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri izleyicisiyle buluşacak.


Survivor Bu Akşam Yok Mu? Bugün Survivor All Star Neden Yok?

20 Ocak Perşembe TV 8 Yayın Akışı


20 Ocak tarihinde Survivor yarışmasının yayınlanmayacağını öğrenen birçok izleyici tarafından TV 8 yayın akışı araştırılmaya başlandı. Konu hakkında birçok kişi Survivor yarışması yerine ne yayınlanacağını merak etti. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri ekranlara gelen yarışmanın bugün yayınlanmayacağı belirtildi. Ayrıca bu akşam O SES Türkiye yarı finali sebebiyle de Survivor ekranlarda yer almayacak. 20 Ocak 2022 TV8 yayın akışı ise şu şekilde sıralanabilir;

07:15 8'de Sağlık / Yeni Bölüm
08:30 Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa / Canlı
11:15 Survivor All Star
13:30 Survivor Panorama / Canlı
16:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz / Yeni Bölüm
20:00 O Ses Türkiye / Yarı Final
00:15 Zuhal Topal'la Yemekteyiz
03:00 Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa
05:00 Dizi