Nusaybin Kaymakami Kayabasi, Gece Yarisina Kadar Karla Mücadele Çalismalarina Katildi

Nusaybin Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi ilçe merkezi ve kirsal mahallelerde gece yarisina kadar süren karla mücadele çalismalarina öncülük etti.

Nusaybin Kaymakami Kayabasi, Gece Yarisina Kadar Karla Mücadele Çalismalarina Katildi
Nusaybin’de sabah saatlerinde baslayan kar yagisi etkili oldu. Vatandaslarin olumsuz hava kosullarindan etkilenmemesi için karla mücadele çalismalarina öncülük eden Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, Nusaybin Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan ilçe merkezi, Ipek Yolu ve kirsal mahallelerde kar küreme ve yol açma çalismalarini denetledi.

Kar yagisindan olumsuz sekilde etkilenen elektrik sebekesinde meydana gelen ariza sonrasi Elektrik sirketi tarafindan onarim çalismalari baslarken Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Kayabasi, kirsal Bahçebasi Mahallesinde Elektrik kesintilerinin giderilmesi için yapilan çalismalarda denetimlerde bulundu.

Elektrik sebekesinin onarimi konusunda Dedas Nusaybin Ilçe Isletme Yöneticisi Kenan Polat’tan bilgi alan Kayabasi, Nusaybin Kaymakamligi ve Nusaybin Belediyesi basta olmak üzere tüm personelin karla mücadele konusunda sahada oldugunu, Uluslararasi Ipek Yolu basta olmak üzere ana arterlerin kardan dolayi kapanmamasi için gece boyunca görevleri basinda olacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA