Doktorlari Rehin Alan Süpheli Bu Sefer Tutuklandi

Denizli’de parfüm satmak için girdigi bir kamu hastanesinde 2 doktoru odaya kilitledikten sonra birini darp eden ve adli kontrol sartiyla serbest birakilan süpheli, itiraz üzerine tutuklandi.



Denizli’de hasta yakininin kartini alan Ugur Çaliskan, bir kamu hastanesine parfüm satmak için girdi. Burada doktorlara parfüm satmaya çalisan süpheli, doktorlarin ’hastalarla ilgilenmemiz gerekiyor’ sözlerinden sonra çilgina dönerek odanin kapisini kilitledi. Burada 2 doktoru rehin alan Çaliskan, tehditler savurarak anahtari cebine atti. Çikan tartismanin ardindan gerçeklesen arbedede, doktorlardan biri elinden yaralandi. Hastalarin çagirdigi özel güvenlik görevlileri kapiyi açamaya çalistigi sirada, yarali olan doktor, Çaliskan’in cebinden anahtari alarak kapiyi açti. Güvenlik güçlerinin etkisiz hale getirdigi Çaliskan ekipler tarafindan gözaltina alindi.

Yapilan islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Yapilan itirazin ardindan tekrar yakalanan Çaliskan, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA