Gençlerin Isinmak Için Yaktigi Ates Parka Siçradi

Denizli’de bir grup gencin isinmak için yaktigi ates kontrolden çikarak parka siçradi. Yanginin söndürmeyi basaramayan gençler olay yerinden firar ederken, olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Gençlerin Isinmak Için Yaktigi Ates Parka Siçradi


Yangin, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; aksam saatlerinde bir grup genç, parka gelerek oturmaya basladi.

Burada hava soguk oldugundan dolayi odun toplayan gençler, ates yakarak isinmaya çalisti. Gençlerin yaktigi ates bir anda siddetli bir sekilde büyüyerek parka siçradi. Alevleri kontrol altina alamayan gençler bölgeden uzaklasarak sokaklara dagildi. Çevredeki mahalle sakinlerinin ihbari üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, büyüyen alevlere müdahale ederek kontrol altina almaya çalisti. Ekiplerin yaptigi müdahalenin ardindan alevler parkin tamamini yok etmeden söndürüldü. Büyük oranda maddi hasar meydana gelen parkta polis ekipleri inceleme gerçeklestirdi.

“Ates büyüdügü için kontrol edemediler”

Gençlerin bu bölgede sürekli ates yaktigini belirten Tevfik Göktepe; “Parktaki gençler isinmak için burada ates yakiyorlar. Genellikle kenarlarda falan yakarlardi. Rüzgardan ates sönmesin diye burada yaktiklari için ateste çok büyüdügünden kontrol edemiyorlar. Daha sonrasinda itfaiye gelip atesi söndürüyor. Gençler normalde aksamlari saat 8 ile 9 gibi geldikleri için sürekli ates yakarlar” dedi.



Yangin ani kamerada

Öte yandan alev alev yanan park bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde isinmak için yakilan atesin parka siçramasi ve etrafa kosusan gençler yer aldi. Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA