Denizli'de Akil Almaz Kumar Operasyonu Açiklamasi 20'Si Çocuk 100 Kisi Suçüstü Yakalandi

Denizli’de ihbar üzerine gecekondu görünümlü mekana baskin yapan ekipler, karsilastiklari manzaraya inanamadi. Yasa disi kumar oynatilan ve para yerine degerli güvercinlerin ortaya koyuldugu kumarhanede suçüstü yakalanan 20’si çocuk 100 kisi, Çevik Kuvvet araçlariyla emniyete götürüldü.

Denizli'de Akil Almaz Kumar Operasyonu Açiklamasi 20'Si Çocuk 100 Kisi Suçüstü Yakalandi
Olay; Pamukkale ilçesi Topraklik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gecekondu görünümlü ve etrafi çadirla çevrili olan yerde kumar oynatildigina dair ihbar alan Denizli Il Emniyet Müdürlügüne bagli Ahlak Büro Amirligi ekipleri, dügmeye basarak harekete geçti. Titiz bir çalisma yapan ekipler gecekondu görünümlü mekana hiç beklenmedik anda baskin yaparak gördügü manzara karsisinda soka ugradi. Küçük bir alanda tiklim tiklim çocuklari ve kalabalik grubu gören ekipler, tombalada para yerine degerli güvercinlerin ortaya koyularak kumar oynandigini tespit etti. Sandalyeler koyulup kafesin içerisinde kuslari sahiplenmek isteyen kumarbazlar ise, polisi görünce ne yapacaklarini sasirdi.

Çevik Kuvvet esliginde karakollara dagitildilar

Süphelilerin içerisinde çocuklarin da oldugunu tespit eden ekipler, bütün kimlikleri toplayarak arama çalismasi gerçeklestirdi. Yapilan aramada okey taslari ve bir miktar para ele geçirildi. Salgin ve hijyen kosullarinin görmezden gelindigi ortamda kumar oynayan süpheliler için çevre karakollardan takviye araç ve Çevik Kuvvet yönlendirilirken, bazi aileler ise olay yerine gelerek çocuklarini sordu. Sira sira kimliklerine göre çagirilan süpheliler Çevik Kuvvet esliginde midibüslere bindirilerek karakollara dagitildi.

Olay yerine gelen baba, çocugunun karakola götürüldügünü ögrendi

18 yasindan büyük olanlari gönderen ekipler ardindan çocuklarin islemlerini yaparak karakola götürdü. O esnada olay yerine gelerek çocugunu polislere soran baba, merkeze götürüldügünü ögrendi. Yapilan çalismalar neticesinde toplamda 20’si çocuk 100 kisi gözaltina alindi. Ele geçirilen ve piyasa degeri yüksek olan yüzlerce güvercin ise barinaga götürülerek muhafaza altina alindi.
Kaynak: İHA