Sinoplu Ögrencilerden Samsun Çikarmasi

Sinop Sehit Ömer Can Açikgöz Anadolu Imam Hatip Lisesi ögretmenleri, ögrencileri ile birlikte Samsun’a egitim gezisi düzenledi.

Sinoplu Ögrencilerden Samsun Çikarmasi
Vizyonda yer alan ve ögrenciler tarafindan merakla beklenen Sehit Eren Bülbül’ün hayatinin konu edildigi "Kesisme: Iyi ki Varsin Eren " isimli sinema filmi izlendi.

Konu ile ilgili Sehit Ömer Can Açikgöz Anadolu Imam Hatip Lisesi’nden yapilan açiklamada, “Okulumuz ögrencileri ile birlikte güzel vakitler geçirilmis olup güzel bir film izlenmistir. Filmin esas aldigi gerçek hikaye çok önemli. Agirligi, duygu yogunlugu, gözyaslarinin tutulamadigi bir hikaye. Süphesiz zaman zaman sehit haberleri aliyoruz. Üzüntü duyuyoruz fakat her bir sehidimizin sehadetinin arka planinda çok önemli bir yasanmislik var. Basta Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik sehitlerimiz olmak üzere bütün sehitlerimize Cenab-i Hak’tan rahmet diliyoruz. Türkiye’nin bagimsizliginin, istiklalinin ve istikbalinin sehitler sayesinde temin edildigini vurgulayarak, iki sehadetin hikayesini anlatan bu güzel filmde emegi geçenlere tesekkür ederiz” denildi.
Kaynak: İHA