Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Hemsehrilerimizle Güçlü Bir Gönül Bagimiz Var'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma namazinda vatandaslarla bir araya geldi. Cuma namazini Anadolu Teknik Sanayii Camii’nde kilan Baskan Pekyatirmaci esnaflarla istisarelerde bulundu.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Hemsehrilerimizle Güçlü Bir Gönül Bagimiz Var'
Selçuklu’da vatandaslarla yapilan istisareler hizmet kalitesine katki sagliyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci geleneksel olarak düzenlenen Cuma Bulusmalari kapsaminda, Anadolu Teknik Sanayii Camii’nde vatandaslarla bir araya geldi. Namaz sonrasinda esnaf ve vatandaslarla bir araya gelen Baskan Pekyatirmaci, yapilan istisarelerin daha güzel bir Selçuklu hedefine katki sagladigini söyledi.



Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya Selçuklu ilçe Müftüsü Bekir Derin, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Belediye Baskan yardimcilari ve birim müdürleri eslik etti.

“Istisareler hizmetlerimize yön veriyor”

Cuma bulusmalarini Selçuklu’ya daha iyi hizmet edebilmek adina önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu Belediyesi olarak Selçuklu’da yasayan her bireyin düsüncelerine görüslerine ihtiyacimiz var. Hizmet kalitemizi artirmak hemsehrilerimize daha verimli hizmet edebilmek adina her Cuma camilerimizde bir araya geliyoruz. Buralarda aldigimiz görüsler bizim hizmetlerimize sekil veriyor. Insallah önümüzdeki süreçlerde hemsehrilerimizle Cuma Bulusmalarinda yine bir araya gelerek istisarelerimiz devam edecek. Ben bizimle görüslerini paylasarak hizmetlerimize yön veren tüm kardeslerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA