Kastamonu Belediyesi, 83 Personel Ve 24 Is Makinesi Ile Kar Mücadeleye Hazir

Kastamonu Belediyesi, aksam saatlerinde etkisini arttiran kar yagisi sebebiyle 83 personel ve 24 is makinesi ile teyakkuza geçti.

Kastamonu’da gün içerisinde yüksek kesimlerde etkili olan ardindan aksam saatlerinde sehir merkezinde de kar yagisi yagmaya basladi.

Kar yagisi nedeniyle Kastamonu Belediyesi ekipleri, teyakkuza geçti. Buzlanma ve kar yagisi ile mücadele edebilmek için Kastamonu Belediyesince kurulan kar savasçilarina bütün hazirliklarini tamamlayarak olumsuz hava kosullarini beklemeye basladi.

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, belediye ekiplerini ziyaret ederek denetimde bulundu. Ekiplerle bir süre sohbet eden ve çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Vidinlioglu, “Sehrimizde aksamüstü itibari ile etkisini göstermeye baslayan ve bu gece boyu da etkisini arttirarak devam etmesi beklenen kar yagisinin ortaya çikarabilecegi tüm olumsuzluklari bertaraf edebilmek adina biz haziriz. 83 personel ve 24 is makinasi ile 24 saat esasina uygun olarak kar timlerimiz teyakkuzda. Hemsehrilerimizin güvenli kosullarda gündelik hayatlarini sürdürebilmeleri için gecesini gündüzüne katarak çalismalarina devam eden personelime tesekkür eder, çalismalarinda kolayliklar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA