Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Sanat Akademisi'yle Ögrencilerimize Yeni Ufuklar Kazandiriyoruz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Sanat Akademisi’nde sahne sanatlari egitimi alan lise ögrencileriyle bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'Sanat Akademisi'yle Ögrencilerimize Yeni Ufuklar Kazandiriyoruz'
Selçuklu Belediyesi okul disi ögrenme ortamlariyla ögrencilerin egitim hayatina katki sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda sehrin sanat ve kültür hayatina farkli bir boyut getiren Selçuklu Sanat Akademisi’nde sahne sanatlari (drama, hitabet ve etkili konusma) egitimi alan Mehmet Akif Ersoy Lisesi 9. sinif ögrencileri Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’yi misafir etti. Baskan Pekyatirmaci uygulamali egitimlerin yapildigi siniflari gezerek ögrencilerle sohbet etti, uygulanan egitim ve programlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldi.

“Sanat Akademisi gençlerimizi hayata hazirliyor”

Selçuklu Sanat Akademisi’nin ögrencilerin gelisimine katki saglarken ayni zamanda kültür, sanat alaninda yeni ufuklar açmalarina katkida bulundugunu ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Sizlerin burada bulunmaniz ve böyle güzel etkinliklere katiliyor olmaniz bizim için çok degerli. Hocalarimiza da tesekkür ediyoruz. Hakikaten burada güzel bir egitim veriyorlar. Aslinda okul ortaminda akademik anlamda çok faydali bilgiler aliyorsunuz ama buradaki egitim sizleri hayata donanimli bir sekilde hazirlanmaniza vesile oluyor. Hem kisisel becerilerinizi ortaya koymaniz hem kendinizi gelistirmeniz anlaminda burada daha etkin egitimler yapiliyor. Insallah sizin için faydali oluyordur. Sizlerin de buradaki kazanimlari da bir sekilde degerlendirmeniz lazim. Buradaki egitimlere katildiktan sonra tamam bitirdik demeden üzerine bir seyler daha koyarak devamini getirmeniz sizler için önemli bir kazanim olacak. Bu egitimlerin devaminda profesyonele yakin performansla bir oyun veya grup çalismasi bekliyoruz. bu isin en önemli tarafi bu. Selçuklu Sanat Akademimiz de böylelikle amacina da tam anlamiyla ulasmis olacaktir” dedi.

Keyifli anlarin yasandigi ziyarette Baskan Pekyatirmaci ögrencilerle etkinliklere de katildi.

Ziyaret günün anisina toplu fotograf çekimiyle son buldu.
Kaynak: İHA