Eski Sevgilisinin Aracinin Önünü Kesip Kursun Yagdirdi

Gaziosmanpasa’da bir kisi otomobiliyle, eski sevgilisinin kullandigi aracinin önünü kesip kursun yagdirdi. Direksiyon basinda kanlar içinde kalan genç kadin hastaneye kaldirilirken, saldirgan ise kisa sürede yakalandi.

Olay, saat 16.30 siralarinda Gaziosmanpasa Semsipasa Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre, Y.V. isimli sahis 34 DBB 602 plakali otomobille eski sevgilisi Tugçe D.’nin kullandigi 34 HC 7279 plakali araci takip etmeye basladi.

Bir süre sonra Y.V. kullandigi araçla Tugçe D.’nin otomobilinin önünü keserek aracindan inip tabanca ile ates etti. Açilan ates sonucu Tugçe D. kanlar içerisinde kalirken saldirgan olay yerinden kaçti.

Olayi duyan çevredeki vatandaslar polis ve ambulans ekiplerine haberdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken saglik ekipleri ise direksiyon basinda yaralanan kadini yapilan ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirdi. Saldirgan ise polis ekiplerinin yaptigi çalismalar sonucu kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Ekiplerin olayla ilgili çalismalari sürüyor.

Olay aninda orada bulunan Alpay Büyükgüngör, “Sokaga araba geldi. Kizi sikistirdilar. Indiler arabadan siktilar kaçtilar. Arabaya bindirmeden arabanin kapisini açtilar vurdular daha sonrada kaçtilar. Hastanedeler su anda babasi annesi kizini o halde görünce çok üzüldüler” dedi.

Kaynak: İHA