Ortaca Ve Seydikemer'de 327 Üreticiye Destek

Mugla Tarim ve Orman Il Müdürlügü tarafindan “Hayvanciligi Gelistirme Projesi” kapsaminda Ortaca ve Seydikemer’de toplamda 327 üreticiye, 14 ton ari yemi, 7 bine yakin zeytin fidani ve 20 tona yakin gübre dagitimi yapildi.

Ortaca Ve Seydikemer'de 327 Üreticiye Destek
Mugla Il Tarim ve Orman Müdürlügü tarafindan “Hayvanciligi Gelistirme Projesi” kapsaminda Ari Kayit Sistemine (AKS) kayitli Ortaca ve Seydikemer’de toplamda 327 üreticiye. Toplamda 14 ton ari yemi, 7 bine yakin zeytin fidani ve 20 tona yakin gübre dagitimi yapildi.

Ortaca’da 188 ariciya törenle 14 ton ari yemi dagitildi. Törene Il Müdürü Baris Saylak, Ortaca Belediye Baskani Alim Uzundemir, Belediye Baskan Yardimcilari Fedai Kiliç, Ferruh Atabey, Il Müdürü Yardimcisi Erizan Yilmaz, Ilçe Müdürü Okan Bilgiç, Taris Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Metin, MHP Ilçe Baskani Kaan Çakir, Ari Yetistiricileri Birligi Baskani Veli Türk, Ziraat Odasi Baskani Salim Çöllü, Esnaf ve Kefaret Odasi Baskani Hüsamettin Karasahin, Soförler Odasi Baskani Halil Erpek ile aricilar katildi.

Seydikemer’de ise 139 üreticiye 7 bine yakin zeytin fidani ile 20 ton kadar gübre dagitildi. Törene Il Müdür Yardimcisi Enver Aydin, Ilçe Müdürü Engin Marasli, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticiler Birligi Baskani Turgut Tokmak ile üreticiler katildi.

Kaynak: İHA