Yüzlerce Kisi 2022'Yi Coskuyla Karsiladi

Eskisehir’de yeni yili disarda karsilamak isteyen yüzlerce kisi bir araya gelerek coskuyla 10’dan geriye saydi.

Yüzlerce Kisi 2022'Yi Coskuyla Karsiladi


Eskisehir’de 2022 cosku içinde karsilandi. Yeni yila disarida geçirmek isteyen yüzlerce kisi kendini sokaklara atti. Ismet Inönü Caddesi ve yakinlarinda bir araya gelen yüzlerce kisi, hep birlikte eglendi. Çogunlugu yabanci uyruklu kisilerden olusan kalabalik, davul ve zurna esliginde danslar edip sarki söyledi.

Hep bir agizdan geri sayimda 2022’ye cosku içinde girildi.

“Ortak beklenti mutluluk ve saglik oldu”

Yeni yildan ortak beklenti mutluluk ve saglik oldu. Korona virüsün bittigi bir 2022 dilegi herkesin temennisi oldu. Ailesiyle birlikte eglenmeye gelen Süleyman Tombak, “Saglik, mutluluk, huzur bekliyoruz. Devletimiz yasasin. Her sey güzel ve saglikli olsun” diyerek beklentilerini dile getirdi. Eskisehir’in canli bir sekilde 2022’yi karsiladigini belirten Osman Sen, “Yeni yildan hepimize saglik, mutluluk ve basari getirmesini diliyorum. 2022’ye çok hareketli bir sekilde giriyoruz. Eskisehir, ögrenci sehri oldugu için gayet canli. Herkese iyi yillar diliyorum” dedi.



“Çocuklarimiz için çok güzel bir gelecek ve korona virüs hastaliginin bitmesini diliyorum”

Küçük kizini eglenmesi için disari çikarttigini belirten Seda Avci ise çocuklar için güzel bir gelecek dileyerek “Ekonominin düzelmesini diliyorum. Çocuklarimiz için çok güzel bir gelecek ve korona virüs hastaliginin bitmesini diliyorum. Herkesin askla birbirini çok sevmesini istiyorum. Kizim yeni yil heyecanini yasasin diye geldim. Pandemide çok fazla evde kaldi. Geçtigimiz sene kisitlama vardi. Bu sene eglenceli olsun istedik. Biraz mutlu olmak için disari çiktik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA