Cumhuriyet Meydani'nda 2022 Coskusu

Izmirliler 2022 yilini coskuyla karsilarken, Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklesen etkinlige ilgi yogundu. Meydan tiklim tiklim dolarken, vatandaslar yeni yili doyasiya eglenerek karsiladi.

Cumhuriyet Meydani'nda 2022 Coskusu
Geçtigimiz yil uygulanan sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle yeni yili evlerinde karsilayan Izmirliler, bu yilbasini sokaklarda ve meydanlarda kutladi. “Izmir’in yeni yüzyili basliyor” sloganiyla yeni yil coskusunu organize eden Izmir Büyüksehir Belediyesi, 31 Aralik Cuma gecesi 4 ayri noktada müzisyenleri agirladi. Kentte coskunun en çok yasandigi yerlerden birisi de Cumhuriyet Meydani oldu. Izmir polisi, herhangi bir sorun yasanmamasi için il genelinde siki önlemler alirken, saat 21.00’de baslayacak program öncesi Bomba Imha ve Inceleme Sube Müdürlügü ekipleri meydani didik didik aradi. Vatandaslar alana yapilan üst aramasinin ardindan alinirken, etkinlik saat 21.00’de “DJ Bey”in performansi; ardindan da 22.30’da DJ Suat Atesdagli’nin sahnesiyle sürdü.

Yeni yildan dilek: ’Korona virüsün bitmesi’

Müzigin ritmine kendisini kaptiran vatandaslar doyasiya eglenirken, etkinlige katilan yediden yetmise tüm vatandaslar dans ederek coskuya dahil oldu. 2022’yi Cumhuriyet Meydani’nda karsilayan vatandaslar, yeni yildan korona virüsün bitmesini ve saglik dolu bir yil olmasini dilediklerini söyledi.



Etkinlik geri sayim sonrasi 2022 yilina ’merhaba’ denilmesinin ardindan olaysiz bir sekilde sona erdi.
Kaynak: İHA