Kagithane'de Is Yeri Sahibini Gasp Edip Yaraladigi Öne Sürülen Süphelilerden Ikisi Yakalandi

Kagithane'de internet kafe isleten bir kisiyi önce yaralayip ardindan gasp ettigi iddia edilen 7 kisiden 2'si yakalandi.

Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri, internet kafe sahibi I.G.'nin, 25 Agustos günü 01.30 siralarinda is yerine gelen 7 kisi tarafindan gasp edilmek istendigi ve biçakla yaralandigi ihbari üzerine çalisma baslatti.

Olayin yasandigi bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, internet kafe sahibini bacagindan biçakla yaralayan ve bin lira, 3 adet cep telefonu ve bazi bilgisayar parçalarini alarak kaçan 7 kisinin kimliklerini belirledi.

Güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilen görüntülerde, is yeri önüne gelen bir otomobilden inen 4 kisiyle yaya olarak gelen 3 kisinin, kendi is yerinin önünde olan I.G.'ye bir anda saldirdigi, daha sonra is yerine girerek para ve degerli esyalari aldiklari anlar yer aliyor.

Kimliklerinin tespit edilmesinin ardindan yakalanmalari için çalisma baslatilan zanlilardan Kadir E. (27) ve Yakup I. (19) ayni gün Üsküdar'da yakalanarak gözaltina alindi.

26 Agustos günü adli makamlara sevk edilen 2 zanlinin tutuklanarak cezaevine gönderildigi, olaya karisan diger süphelilerinse yakalanmasi için çalismalarin sürdügü bildirildi.

Kaynak: AA