Adalet Bakani Gül, AK Parti Aksaray Il Danisma Meclisinde Konustu Açiklamasi

'Cumhurbaskanimiz liderliginde, bugün Türkiye bölgesinde IHA'siyla, SIHA'siyla, TIHA'siyla, savunma sanayisiyle 'mavi göklerin, güçlü fatihi' olmustur. Tarimda, ekonomide, adalette, ulasimda, saglikta yaptigimiz tüm hamleleri Allah'in izniyle daha güçlü bir sekilde sürdürecegiz' 'Hiçbir anne evladindan, hiçbir evlat annesinden ayri kalmasin diye Firat'in, Dicle'nin çocuklari çakallara, kurtlara yem olmasin diye terörle mücadelemizi kararli bir sekilde sürdürecegiz'

Adalet Bakani Abdulhamit Gül, Türkiye'nin savunma sanayisinde yaptigi güçlü hamleler ile bölgesinde "mavi göklerin güçlü fatihi" haline geldigini belirtti.

Gül, Aksaray Kültür Merkezinde gerçeklestirilen Danisma Meclisi Toplantisi'nda, sehirde bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Aksaray'in AK Parti'ye kuruldugu günden bu yana büyük destek verdigini belirten Gül, "AK Parti davasinin sancaktarligini ve bayraktarligini yapan bütün teskilat mensuplarimiza, daha önce milletvekilligi yapmis, belediye baskanligi yapmis, bu partinin tabelasina katki saglamis, hangi kademede olursa olsun görev yapmis tüm arkadaslarima canigönülden tesekkür ediyorum. Aksaray, milletin adami, Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a en büyük destegi vermistir. Allah sizlerden razi olsun." ifadelerini kullandi.

AK Parti olarak milletin meselesiyle hemhal olma derdini tasidiklarini dile getiren Gül, "Bizim meselemiz Türkiye'yi daha büyük, güçlü, yeniden büyük Türkiye yapma mücadelesidir. Ülkemizi maddi, manevi, her bakimdan daha da güçlendirmek, vatandasimizin özgürlügünü artiracak tüm çalismalari yapmak bizim temel derdimizdir. Siyasetimizin merkezi de amaci da budur. Bizim siyasetimizde kimseyi dislamak, kimseyi ötekilestirmek, kimseyi düsüncesinden, memleketinden, mesrebinden dolayi ayristirmak yoktur. Biz, 84 milyon vatan evladini kardesimiz bilen, bu ülkenin birinci sinif vatandasi gören bir siyaset anlayisini sürdürüyoruz." diye konustu.

AK Parti'nin en büyük idealinin daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye insa etmek oldugunu vurgulayan Gül, söyle devam etti:

"Bunda da hamdolsun 19 yilda çok büyük adimlar atarak, çok büyük gayretler sarf ederek, Cumhurbaskanimiz liderliginde, bugün Türkiye bölgesinde IHA'siyla, SIHA'siyla, TIHA'siyla, savunma sanayisiyle 'mavi göklerin, güçlü fatihi' olmustur. Tarimda, ekonomide, adalette, ulasimda, saglikta yaptigimiz tüm hamleleri Allah'in izniyle daha güçlü bir sekilde sürdürecegiz."

Gül, ülkenin her açidan kalkinmasini önemsediklerine isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Bugün savunma sanayisindeki tüm bu gayretlerimizle de birlikte, Türkiye artik bölgesinde ve dünyada oyun kurucu bir hale gelmistir. Ülkemizin huzurunu, birligini bozmak isteyen terör örgütlerinin heveslerini kursaklarinda birakan bir hale gelmistir. Terörü kaynaginda, merkezinde kurutma politikamizla, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere firsat vermeyecek sekilde terörle mücadelemizi de kararlilikla sürdürüyoruz. Hiçbir anne evladindan, hiçbir evlat annesinden ayri kalmasin diye Firat'in, Dicle'nin çocuklari çakallara, kurtlara yem olmasin diye terörle mücadelemizi kararli bir sekilde sürdürecegiz. Bu vesileyle 3. yilinda teröre karsi, ayni zamanda insan haklari mücadelesini de veren terörle mücadele kahramanlari Diyarbakir annelerine de Aksaray'dan selamlarimizi gönderiyoruz."

Toplantiya Bakan Gül'ün yani sira AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus ve çok sayida partili katildi.
Kaynak: AA