Kabuklu Findiklarin Içinde 'Yüzme' Görüntülerini Sosyal Medyada Paylasti

Ordulu Coskun Geyik: 'Çogunun ilgisini çekti, tabii tepki de çekti. 'Bu findigi agzimizla kirip yiyoruz.' diye yorumlandi. Halbuki öyle degil. Bu depodaki findik fabrikaya kirima gidiyor. Orada hijyenik bir sekilde paketleniyor, o sekilde piyasaya sürülüyor'

Ordulu Coskun Geyik'in depodaki kabuklu findiklarin içerisinde çektirdigi yuvarlanma ve "kulaç atma" görüntüleri, sosyal medyada paylasildi.

Altinordu ilçesinde bir findik tüccarinin yaninda isçi olarak çalisan 43 yasindaki Geyik ve arkadasi, is yerinin deposunda serili findigin içerisinde yuvarlanip "kulaç atarak" birbirlerini cep telefonuyla kaydetti.

Coskun Geyik, hem arkadasi hem de kendisine ait 4 görüntüyü müzik ekleyerek sosyal medya hesabindan paylasti, videolarin bazilari çok sayida kisi tarafindan izlendi.

Evli ve iki çocuk babasi Geyik, AA muhabirine, 20 yila yakin süredir findik sektöründe çalistigini söyledi.

Yaklasik 6 yil önce sosyal medyayi kullanmaya basladigini belirten Geyik, "Biraz eglence olsun diye kullaniyorum. Findigin da tanitimiyla ilgili paylasimlar yaptik." dedi.

Geyik, findikla ilgili bu paylasim fikrinin "eglenceli olmasindan dolayi" aklina geldigini ifade ederek sözlerini söyle sürdürdü:

"Çogunun ilgisini çekti, tabii tepki de çekti. 'Bu findigi agzimizla kirip yiyoruz.' diye yorumlandi. Halbuki öyle degil. Bu depodaki findik fabrikaya kirima gidiyor. Orada hijyenik bir sekilde paketleniyor, o sekilde piyasaya sürülüyor. Yani bunun hijyen olmayan bir tarafi yok. Bir sekilde bu findik zor sartlarda toplaniyor. Çamurun içinde de toplaniyor. Harmanda kurutulup bu sekilde buraya geliyor. Buradan da kirilmak üzere sevk ediliyor."

Findikla ilgili videolarla çok takipçiye ulasildigini dile getiren Geyik, "Tabii benim daha çok ilgimi çekti. Daha çok video paylasmak istedim. Daha dogrusu hosuma da gitti. Bununla ilgili paylasimlarimiza da devam ediyoruz. Tabii ki daha güzel videolarimiz da olacak." diye konustu.

Coskun Geyik, bu videolari hem findigin tanitimi hem de eglence amaciyla paylastigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA