Huawei Petal Search'ün 'Yakinlarda' Özelligini Is Ortaklarina Tanitildi

Huawei, gelistirdigi arama motoru Petal Search’ün "Yakinlarda" özelliginin tanitildigi webinarda, sektörün önde gelen markalari ile bir araya geldi.

Huawei'den yapilan açiklamaya göre, geçen yilin mayis ayinda kullanicilarin begenisine sunulan, Huawei ailesinin son gözdelerinden Petal Search, Türkiye’deki ikinci webinarini gerçeklestirdi.

Dünya çapinda 170'ten fazla ülkede ve bölgede, 50'den fazla dilde sundugu zengin içerikleri ile kullanicilarina benzersiz bir arama motoru deneyimi sunan Petal Search’ü daha yakindan tanitmak amaciyla düzenlenen webinara, kendi sektöründe önemli markalar katildi.

Moderatörlügünü Huawei Türkiye Tüketici Elektronigi Grubu Ekosistem Is Gelistirme Müdürü Kaan Arli’nin yaptigi ve Petal Search "Yakinlarda" özelliginin anlatildigi webinarda, Petal Search’ün özellikle markalarin ihtiyaçlarina uygun özellikleri ve bunlarin markalara daha fazla nasil fayda saglayabilecegi konulari üzerinde duruldu.

Ayrica, webinar boyunca Petal Search’ün hem global hem de lokal pazardaki genel performansi ve beklentileri, Türkiye’de yer alan Ar-Ge merkezinin bu projeye dair gerçeklestirdigi lokal pazarlama ve is gelistirmeye yönelik aldigi aksiyonlari, Petal Search’ün basta “Yakinlarda” özelligi olmak üzere, diger önemli kategorilerine dair genel bilgiler ve is birligi yapmak isteyen markalarin sürece nasil dahil olabilecegi gibi birçok konu ele alindi.

Petal Search “Yakinlarda” özelligi ile kullanicilar, yakin olduklari yerleri ve etraflarinda neler oldugunu görebiliyorlar. Buna ek olarak, etrafta bulunan kafe, restoran, spor salonu, giyim magazasi ve buna benzer birçok yerel isletme yine kullanicilar tarafindan ulasilabiliyor.

Bununla birlikte bu özellik, kullanicilara faydali olabilecek önerileri görmelerini ve ihtiyaç duyduklari yerlere kolayca ulasabilmelerini sagliyor. Petal Search kullanicilari “Yakinlarinda” sekmesi ile de yasadiklari yerdeki restoranlari görüntüleyebiliyor, market fiyatlarina göz atilabiliyor, uygun kiralik evlerin harita üzerinden uzakligina bakabiliyor.

Kaynak: AA