Bartin Üniversitesi Rektörü Uzun, Milli Egitim Bakani Özer'i Ziyaret Etti

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Milli Egitim Bakani Mahmut Özer ile bakan yardimcilari Petek Askar ve Sadri Sensoy'u ziyaret etti.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, Rektör Uzun, Milli Egitim Bakanliginda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bakan Özer'i ziyaret eden Uzun, Bartin Üniversitesinde yapilan çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Milli Egitim bakan yardimcilari Prof. Dr. Petek Askar ve Dr. Sadri Sensoy'u da ziyaret eden Uzun, olasi is birligi konusunda görüs alisverisinde bulundu.

Uzun, bilimin isiginda parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Üniversite olarak ülkenin kalkinmasina katki sunmaya yönelik hedefleri dogrultusunda çalismalarini yürüttüklerini vurgulayan Uzun, sunlari kaydetti:

"Bu dogrultuda tüm bilesenlerimizle birlikte, gelecegimizi insa edecek çocuklarimizin ve gençlerimizin hayata hazir, saglikli ve mutlu bireyler olmasi için durmadan çalisiyoruz. Bilgi toplumunun tüm gerekliliklerini yerine getiren, kültürel degerlerimiz ile evrensel degerlere saygili, özgüvenli, girisimci, gayretli ve yenilikçi bireylerin kazandirilmasi için gayretlerimiz katlanarak artacaktir. Milli Egitim Bakanimiz sayin Mahmut Özer'e nazik ilgileri, destekleri ve bizleri yüreklendiren degerlendirmeleri için sükranlarimi sunuyorum. Ayrica bakan yardimcilarimiz sayin Petek Askar ve sayin Sadri Sensoy hocalarimiza da yakin ilgileri için tesekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA