Buldan'in Güzelligine Güzellik Katilacak

Ilçe ziyaretleri kapsaminda Buldan ile kucaklasan Baskan Osman Zolan, Buldan’in güzelligine güzellik katmak için gayret ettiklerini vurgulayarak, "Buldan’imizda tas üstüne tas koymaya, güzelliklerinin üzerine güzellik katmaya devam edecegiz" dedi.

Buldan'in Güzelligine Güzellik Katilacak


Ilçe ziyaretlerini sürdüren Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan bir dizi ziyaret ve program için Buldan ilçesine gitti. Buldanlilarin yogun ilgi ve sevgi gösterileriyle karsilasan Baskan Zolan, vatandaslarla bir süre sohbet edip dertlerini dinledi. Baskan Zolan ilk olarak Buldan Belediyesine konuk oldu. Buldan Belediye Baskani Sevik, Buldan için hep birlikte gece gündüz çalismaya devam ettiklerini belirtti.

Belediyecilik anlaminda Baskan Zolan’i örnek aldiklarini söyleyen Sevik, "Denizli, sahsinizin nezdinde her zaman belediyecilikte Türkiye’de önde oldu. Bize örnek oldunuz. Büyüksehir olduktan sonra ilçemize yaptiginiz hizmetlerden ötürü size sükranlarimi arz ediyorum" diye konustu.



"Buldan’imizla gurur duyuyoruz "

Buldan’in birçok ilde olmayan pek çok güzelligi içerisinde barindirdigini anlatan Baskan Osman Zolan, "Buldan’imizla gurur duyuyoruz. Buldan her yönüyle dokumasi, el sanatlari, ürettigi ürünlerle; özellikle üzüm, kestane, dogal sebze ve meyveleriyle, dogal güzellikleri, tarihi Buldan Evleri, Tripolis Antik Kenti, termal sulariyla kisacasi her yönüyle birçok güzelligi içinde barindiriyor. Bir ilde olmayan birçok güzellik Buldan’imizda toplanmis durumda. Allah’in lütfu ve Buldanli hemsehrilerimizin gayreti ve çalismasi sonucunda Buldan’imiz her geçen gün daha da güzellesiyor" dedi.

Denizli’nin büyüksehir statüsüne kavusmasinin ardindan Buldan’da Büyüksehir Belediyesi olarak birçok hizmet ve yatirim gerçeklestirdiklerini belirten Baskan Zolan, "Çok sükür hem Büyüksehir Belediyesi hem de Buldan Belediyesi olarak Buldan’imizin sorunlarini çözmek için gayret sarf ediyoruz. Allah’im yolumuzu açik etsin. Sorunlarimizi çöze çöze buralara geldik" ifadelerini kullandi.

"El ele gönül gönüle"

Gün içinde ilçede birçok programa katilacaklarini kaydeden Baskan Zolan, "Yapilmasi gerekenleri, hemfikir oldugumuz konulari birlikte degerlendirecegiz. Bundan sonra da halkimizin taleplerini yerine getirme noktasinda gayret sarf edecegiz. Allah’im Buldanimizin yolunu açik etsin. Hep beraber, el ele gönül gönüle meclis üyelerimizle, teskilatlarimizla, Buldanli hemsehrilerimizle, çalisma arkadaslarimizla, Buldan Belediye Baskanimizla hep beraber insallah Buldanimizda tas üstüne tas koymaya, güzelliklerin üzerine güzellik katmaya devam edecegiz" diye konustu.

Baskan Zolan daha sonra meclis üyelerinin katilimiyla bir degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Muhtarlarla tek tek görüstü

Buldan Merkez’de esnafa hayirli isler dileyen Baskan Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi tarafindan restore edilerek Buldan’a kazandirilan tarihi Tarakçi Evi’nde ilçede faaliyet gösteren oda baskanlariyla bir araya geldi. Baskan Zolan, Dokuma Pazari Sokagi’nda Buldan Belediyesi tarafindan restore edilen tarihi evleri de inceledi. Baskan Zolan, programda AK Parti Buldan Ilçe Teskilati ile de bir araya gelerek ana kademe, kadin, gençlik kollari yönetimleri ve mahalle baskanlariyla bulustu. MHP Buldan Ilçe Baskani Ahmet Özesmen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Baskan Zolan, Buldan’da görev yapan mahalle muhtarlarinin talep ve önerilerini dinledi. Gece geç saatlere kadar süren program kapsaminda Baskan Zolan ilçede görev yapan Büyüksehir Belediye personeli ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA