Buharkentli Vatandaslar Tapularina Kavusuyor

Aydin’in Buharkent ilçesindeki tapu sorununun Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol’un girisimleriyle çözüme kavusmasinin ardindan, vatandaslar tapularina kavusmaya devam ediyor.

Buharkentli Vatandaslar Tapularina Kavusuyor


Buharkent ilçesi Kizildere Mahallesi’nde yasanan tapu sorunu, Belediye Baskani Mehmet Erol’un girisimlerinin ardindan çözüme kavusturuldu. Tapu sorunun ortadan kalkmasinin ardindan mahalle sakinleri de tapularina bir bir kavusuyor. Vatandaslarin magduriyetinin giderilmesinden mutluluk duydugunu ifade eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol, mahalle sakinlerinin tapularini teslim etti. Buharkentli vatandaslar tapularina tek tek kavusurken son tapu devri de Aziz Das ve Osman Çakmak’a yapildi.

Vatandaslarin tapularini teslim eden Baskan Erol; “Belediyeye ait olan bu arazilerin tapusunu tek tek vatandaslarimiza verecegimizi söylemistik. Vatandaslarimizin yasadigi bu magduriyeti çözecegimizin sözünü verdik. Iki yildir bu konu üzerinde çalistik. Bu süreçte gerekli ölçümler yapildi. Yaklasik 100 yillik olan Kizildere Mahallemizin sorununu çözerek tapulari vatandaslarimiza tüm hiziyla teslim etmeye devam ediyoruz. Kizildere Mahallemizin yapilan parselasyona göre son olarak 56’inci tapu devri Osman Çakmak agabeyimize, 57’nci tapu devri ise Aziz Das agabeyimize yapilmistir. Hayirli, ugurlu olsun. Devir islemlerimiz devam etmektedir” dedi.

Kaynak: İHA