Usta Gazeteci Nejat Tokbay Son Yolculuguna Ugurlandi

Manisa’da uzun yillar ulusal ve yerel basinda görev yapan, basin camiasinda ’Nejat Baba’ olarak bilinen 82 yasindaki Nejat Tokbay, geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Tokbay, bugün kilinan cenaze namazi sonrasi topraga verildi.

Usta Gazeteci Nejat Tokbay Son Yolculuguna Ugurlandi
Uzun yillar ulusal basindan birçok gazetenin Manisa Temsilciligini yürüten ve Manisa’da yerel gazetelerde görev yaptiktan bir süre sonra emekli olan duayen gazeteci Nejat Tokbay, bugün sabaha karsi evinde geçirdigi kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Tokbay için bugün Hatuniye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Tokbay’in yakinlari cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Duayen gazeteci Nejat Tokbay’in cenazesi, ikindi namazi sonrasi kilinan cenaze namazinin ardindan Çatal Mezarligi’nda topraga verildi.

Cenaze törenine, Manisa Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Güzgülü, Sehzadeler Belediye Baskan Yardimcisi Bilal Demir, siyasi parti temsilcileri, meslektaslari ve yakinlari katildi.

Manisa’da basin camiasina birçok gazeteci kazandiran ve çevresinde de ‘Nejat Baba’ olarak bilinen 2 çocuk babasi Nejat Tokbay’in vefati, sevenlerini üzüntüye bogdu.
Kaynak: İHA