Kartal'da Ayni Noktadaki 3 Zincirleme Kazada Ortalik Savas Alanina Döndü

Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde ayni noktada pes pese 3 farkli zincirleme kaza meydana geldi. Aracin içinde yarali olarak çikarilan sürücü soka girerek uzun süre bagirarak agladi.

Kartal'da Ayni Noktadaki 3 Zincirleme Kazada Ortalik Savas Alanina Döndü
Kaza, 02.30 siralarinda D-100 Karayolu Kartal geçisi Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, Kartal Köprüsü’nü geçtikten sonra iki otomobil maddi hasarli kaza yapti. Polis ekipleri kazaya müdahale ederken yolda güvenlik önlemi aldi. Bu sirada önlerindeki kazayi fark edemeyen tir sürücüsü yaklasik 200 metre bariyerleri kirdiktan sonra durabildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alirken 50 metre ilerideki kazayi fark etmeyen çok sayida otomobil, kamyon ve tirn karistigi zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Toplamda 10 otomobil, kamyon ve tirin karistigi 3 ayri kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken 34 DTD 705 plakali otomobilde bulunan 2 kisi yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu’nda trafik bir süreligine durdu. Kazaya karisan tir ise yaklasik 200 metre bariyerleri kirdiktan sonra durabildi. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi olay yerinde yapilan iki yarali ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralilarin durumunun iyi oldugu belirtildi. Kazaya karisan kamyon ve otomobillerin kaldirilmasinin ve temizlik çalismalarinin ardindan yol tekrar trafige açildi. Polis, kazayla ilgili çalisma baslatti.

Kazaya karisan araç sürücüsü Ahmet Adigüzel,” Önde bir kaza vardi. Ben Kazayi gördüm yavasladim. Arkadan gelen araç çok hizli geliyordu. Fren yapti duramadi. Bana sag taraftan vurdu. Benim saglik durumunda bir sey yok karsi tarafin gördügüm kadari agir durumlari yoktu. Insallah bir sey yoktur” dedi.

Kaynak: İHA