Denizli'de AK Parti'li Altunbas'tan, CHP'li Odabasioglu'na Tepti Açiklamasi

'Kime oy verirse versin milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kirmasina da müsaade etmeyiz. Milletimizi tehdit etmek asagilamak hastaligindan vazgeçmediginiz için bu millet size asla destek vermeyecektir'

AK Parti Denizli Il Gençlik Kollari Baskan Vekili Izzet Altunbas, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in fotograflarini astiklari gerekçesiyle belediye baskanlarina yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Denizli Gençlik Kollari Baskani Tugay Odabasioglu'na tepki gösterdi.

Altunbas, yaptigi yazili açiklamada, Odabasioglu'nun söz konusu açiklamalarini üzüntü ile karsiladiklarini ifade ederek sunlari kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyetimizin tarihinde ilk defa aziz milletimiz tarafindan verilen direkt oylar ile sandiktan çikan Cumhurbaskanimizi sevmeyebilirsiniz ancak saygi duymak zorundasiniz. Biz hiçbir zaman kafa kirmanin derdinde olmadik. Kafanin içindeki gayri milli düsüncelerle mücadele ettik. Biz ellerin kirilmasi derdinde olmadik. Kime oy verirse versin milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kirmasina da müsaade etmeyiz. Milletimizi tehdit etmek asagilamak hastaligindan vazgeçmediginiz için bu millet size asla destek vermeyecektir. AK Parti Denizli Il Gençlik Kollari olarak size demokrasiye inanmanizi tavsiye ediyoruz. Unutmayin ki hakimiyet kayitsiz sartsiz milletindir."

Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, basina kapali gerçeklesen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danisma kurulu toplantilarinda, makamina Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in fotografini astigi gerekçesiyle, CHP Denizli Gençlik Kollari Baskani Tugay Odabasioglu tarafindan tehdit edildigini ileri sürmüstü.
Kaynak: AA