Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden TEKNOFEST'te Basari

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi teknoloji takimlarindan "Göksenin-AI", TEKNOFEST 2021'de "Saglikta Yapay Zeka" kategorisinde ikinci oldu.



Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, danismanligini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisligi Bölümünden Dr. Ögr. Üyesi Özlem Polat'in yaptigi, ögrenciler Büsra Yildirim, Aynur Susuz, Kadir Nar, Mustafa Said Kartal ve Begüm Yetiskin'den olusan "Göksenin-AI" takimi, "Saglikta Yapay Zeka" kategorisinde ikincilik elde etti.

Dr. Ögr. Üyesi Özlem Polat, "Öncelikle bu basariyi elde etmemizde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yildiz yarisma öncesinde bizlerle bir araya gelerek çalismalarimiza destek verdigini ve her zaman yanimizda oldugunu ifade etmisti. Yarismaya hazirlanirken de ihtiyaçlarimizin karsilanmasi noktasinda tüm imkanlari seferber etti. Rektörümüze desteklerinden ötürü tesekkür ederiz." ifadelerini kullandi.

Polat, konusmasinin devaminda, sunlari kaydetti:

"Koordinatörümüz Prof. Dr. Hilmi Ataseven'e ve Rektör Yardimcimiz Prof. Dr. Hakan Yekbas'a da desteklerinden ötürü tesekkür ediyorum. Biz bilim üretmeye, ülkemizin yarinlari için çalismaya devam ettikçe hocalarimizin her zaman bizim yanimizda oldugunu daha net bir sekilde gördük. Bundan sonra daha iyi yerlerde olacagimiza inaniyorum. Hayirli olsun."

Kaynak: AA