(Özel) Gürültünün Ardindan Disariya Çikan Vatandaslar Gördügü Manzara Karsisina Soke Oldu

Sariyer’de bir kamyonet sürücüsü, sokaktan geçerken park halindeki 6 araca zarar verdi. Kamyonetin park halindeki araçlara çarpa çarpa geçtigi o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi. Araçlari zarar gören vatandaslar, hasarlarinin karsilanmasini istedi.

(Özel) Gürültünün Ardindan Disariya Çikan Vatandaslar Gördügü Manzara Karsisina Soke Oldu
Olay, dün aksam saatlerinde Sariyer Pinar Mahallesi Disbudak Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakasi ögrenilemeyen kamyonet sokakta ilerledigi esnada park halindeki araçlara çarparak uzaklasti. Disaridan gelen gürültüyü duyan vatandaslar durumu polis ekiplerine haber verdi. Sokaga indiklerinde araçlarindaki hasari gören vatandaslar sok geçirdi. Vatandaslar yetkililere seslenerek araçlarinin hasarlarinin giderilmesini istedi. Arabasi zarar gören Kemal Yilmaz “Saat 19.30’da eve geldim. Isten geldim, oturdum sofraya yemek yiyecektik. O esnada bir ses duyduk motor devrildi zannettim. Hizli geçiyordu. Bir kalktik baktik kamyon gidiyordu. Kamyon giderken bütün araçlara vura vura gidiyordu. Yetisemedik plakayi da göremedik. Kameralar da aksam oldugu için plakayi çekmiyor ama görüntü var. Resimleri falan var. Sol aynayi ve sol tarafi komple götürmüs. Asagi yukari 15-20 bin lira hasari var. Yetkililerden çagrimiz bu aracin bulunmasi” dedi.



“Ben bunu kaskoda yaptirmaya kalkarsam 25 bin TL üzerinde hasar var”

Lüks arabasinin dikiz aynasi kirilan Mustafa Bayrak ise, “Evde oturuyorduk ve bir patirtiya çiktik ama arabayi bulamadik, göremedik. Sonra çocuklar ile kameralardan çikardik görüntüleri. Plakayi bulamiyoruz. Bir kamyonet, hurdaci kamyoneti. Beyaz bir araç. Kasti sekilde bütün arabalara sürte sürte gitmis. Su an ben bunu kaskoda yaptirmaya kalkarsam 25 bin TL üzerinde hasar var. Ben bu aracimin hasarinin karsilanmasini istiyorum bir sekilde. Aracin bulunmasini istiyorum. Bizim bu mahallede kimseye bir zararimiz ziyanimiz yok. Burada 45 yildir oturan komsulariz. Herkes bizi tanir mahalle içerisinde. Kimseye bir saygisizligimiz yok. Husumetimiz yok ama neden bu araba gelip bütün arabalara çarpip gitti biz onu anlayamadik” seklinde konustu.



O anlar kamerada

Yasanan facia ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde kamyonetin sokaga hizla giris yaptigi ardindan park halindeki araçlara çarparak ilerledigi görülüyor. Polis ekipleri, kaçan kamyonet sürücüsünün yakalamak için çalismalara basladi.

Kaynak: İHA