Onlar Balikçilari, Balikçilarda Oltayi Bekliyor

Tekirdag’in Süleymanpasa Ilçesinde iskelenin tatli misafirleri kediler, gece geç saatlere kadar olta basinda balik tutmaya çalisan balikçilari büyük bir sabirlikla bekliyor. Marmara Denizinden çikan baliklardan kedilerde kendi payina düseni aliyor.

Onlar Balikçilari, Balikçilarda Oltayi Bekliyor
Tekirdag’in Süleymanpasa Ilçesinde stres atmak ve olta ile balik tutmak isteyen balikçilar, Rumeli Iskelesine inerek oltayi denize atiyor. Marmara Denizine olta atildigini fark eden bir grup kedi de balikçilara yanasarak, büyük bir sabirlikla oltalara balik gelmesini bekliyor. Balikçilari gece geç saatlere kadar bekleyen kediler, zaman zaman vatandaslarin ilgi odagi olurken, oltaya gelen baliklardan kedilere de kendilerine düsen payi aliyor. Oltaya gelen baliklar sayesinde karinlarini doyuran kediler, balikçilar alandan ayrilana kadar hiç istifini bozmadan bekliyor.

Iskelede olta ile balik tutan Meliksah Alkin, "Kedileti besliyoruz. Istavrit geliyor. Levrek gelirse sansimiza. Kismetimizi bekliyoruz. Kedilerde orada bekliyor. Hem onlara hem de bizlere bir seyler yapacagiz artik. Kediler sürekli gelir bekler burada. Onlarda kismetlerini bekliyorlar. Bol bol besledigimiz için bizden daha çok onlarin karni tok galiba" dedi.

Kaynak: İHA