Ibrahim Tatlises, 12 Yil Aradan Sonra Konser Verdi

Uzun yillar sahnelerden uzak kalan Ibrahim Tatlises, hayranlariyla yeniden bir araya geldi.

"Imparator" lakabiyla taninan ünlü sarkici, 12 yilin ardindan "Paraf Kuruçesme Açikhava Konserleri" kapsaminda Kuruçesme Açikhava'da sahne aldi.

Poll Production organizasyonuyla düzenlenen konserde sanatçi için özel bir dekor tasarlanirken, genis bir orkestra ekibi Tatlises'e eslik etti.

Sahneye çiktigi ilk anda duygusal anlar yasayan Tatlises, konseri kendisine çikmis bir milli piyango olarak tanimladi ve "Allah, 'yürü ya kulum' derse, kimse ona 'dur' diyemez. Her sey de Allah'tan gelir. Sizleri seviyorum, sayiyorum. Mutluyum." dedi.

Iki bölümden olusan konserde gece yarisina dek sahnede kalan usta sanatçi, sabaha kadar konser verebilecegini ifade etti.

Seyircilerin de sarkilara eslik ettigi konserde Ibrahim Tatlises, "Haydi Söyle", "Bebegim", "Kavur Baliklari", "Evlerinin Önü Boyali Direk", "Yalnizim" ve "Ne Sevdalar Yasadim"in da aralarinda bulundugu birçok sevilen eser seslendirdi.

Müzikseverlerin yogun ilgi gösterdigi konserde Safak Sezer, Gülben Ergen ve Tatlises'in kizi Dilan Çitak'in yani sira sanat dünyasindan birçok kisi izleyiciler arasinda yer aldi.

Biletlerin günler öncesinde tükendigi konser, 24 ve 25 Eylül'de de Kuruçesme Açikhava'da gerçeklestirilecek.

Kaynak: AA