Antalya'daki 'Ters Ev'i Binlerce Turist Ziyaret Etti

Antalya'nin Kemer ilçesinde insa edilen "Ters Ev" 3 ayda yaklasik 10 bin yerli ve yabanci turisti agirladi.

Kemer Belediyesi tarafindan Atatürk Parki projesi kapsaminda "Kemer Villa" adiyla yapilan Ters Ev, yerli ve yabanci turistlerin ziyaretine açildi.

Kemer Belediyesinden alinan bilgiye göre, Ters Ev, 3 ayda yaklasik 10 bin yerli ve yabanci turist tarafindan ziyaret edildi.

Doga ve denizle iç içe olan, farkli simetri algisiyla her seyin ters insa edildigi Ters Ev, hem gece görüntüsü nedeniyle hem de villanin iç mimarisine duyulan merak nedeniyle ilgi çekiyor.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, gazetecilere yaptigi açiklamada, bu yapiyi turizme katki saglamak amaciyla insa ettiklerini söyledi.

Ters Ev'in yerli ve yabanci misafirlerin ilgisini çektigini belirten Topaloglu, "Evin içine girince her sey ters olmus vaziyette. Içinde herkes fotograf çektiriyor. Önünde de Kemer Villa yazdigi için yurt disinda Kemer'in adi geçmis oluyor ve Kemer'in tanitimina katki sagliyor." dedi.

Tatil için Almanya'dan gelen Volkan Sakin de disaridan evin ters oldugunu ama içeride de her seyin ters oldugunu tahmin etmedigini belirterek, Ters Ev'in çok hosuna gittigini ifade etti.

Kaynak: AA