AKUT Eskisehir Ekibi 8 Metrelik Apartman Bosluguna Düsen Kediyi Kurtardi

AKUT Arama Kurtarma Dernegi Eskisehir ekibi gönüllüleri, iki bina arasinda kalan 8 metre derinligindeki apartman bosluguna düsen kedi için operasyon gerçeklestirdi.

AKUT Eskisehir Ekibi 8 Metrelik Apartman Bosluguna Düsen Kediyi Kurtardi
Hamamyolu caddesindeki apartman bosluguna düsen kediyi fark eden bir vatandas, durumu AKUT Eskisehir ihbar hattina bildirdi. Olay yerine giden AKUT Eskisehir gönüllüleri, yaklasik 2 saatlik çalismanin ardindan bina çatisindan kedinin bulundugu noktaya merdiven ile ulasip mahsur kalan kediyi kurtardi. Kedinin güvenli alana naklini saglayan AKUT Eskisehir ekibi, civardaki esnaflardan tebrik topladi.

Öte yandan ayni noktadan daha önce baska bir kedinin de tahliye edildigi ögrenildi. Benzer bir durumun bir kez daha yasanmamasi için önlem almalari adina bina yetkililerine uyarida bulunan AKUT ekibi, olayin yasandigi alandan ayrildi.
Kaynak: İHA