AB Hareketlilik Haftasi Kitap Okuma Etkinligi Ile Sona Erdi
Avrupa ve dünya genelinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasi kapsaminda Manisa’da gerçeklestirilen etkinlikler, resim sergisi ve kitap okuma etkinligi ile son buldu.

16-22 Eylül tarihleri arasinda kutlamalari gerçeklestirilen Avrupa Hareketlilik Haftasi, Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen resim sergisi ve kitap okuma etkinligi ile sona erdi. Etkinlik kapsaminda Cumhuriyet Meydani’nin yaninda bulunan Hükümet Caddesi trafige kapatilarak caddenin bir bölümünde resim sergisi açildi. Caddenin bir kisminda ise kitap okuma etkinligi düzenlendi.
Programa Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskani Firat Özcan, Sube Müdürleri, Gençlik Merkezi Sorumlulari, ögrenciler ve vatandaslar katildi.
Programda ilk olarak Atatürk Gençlik Merkezi El Sanatlari Resim Bölümü kursiyerlerinin resimleri ve ÇKSM ögrencilerinin resimlerinin yer aldigi serginin açilis yapildi. Akabinde kitap okuma etkinligi düzenlendi.
Etkinlige katilan Manisali Sair Orhan Hasim Elmali da kisa bir söylesi gerçeklestirdi. Kitap okuma etkinliginde her yastan okuyucu bir araya geldi.
