KUTO Danismanlik Hizmetleriyle Üyelerine Tam Destek Oluyor

Üyelerine hizmette sinir tanimayan Kusadasi Ticaret Odasi, verdigi danismanlik hizmetleriyle de üyelerine tam destek oluyor.

KUTO Danismanlik Hizmetleriyle Üyelerine Tam Destek Oluyor
Kusadasi Ticaret Odasi; üyelerinin islerini gelistirmek, dis pazarlara açilmalarini saglamak, karsilastiklari hukuki sorunlar, devlet destekleri gibi üyelerinin yarari dogrultusunda pek çok konuda danismanlik hizmeti vermeye devam ediyor.

KOSGEB temsilciligi ile binlerce üyesinin kaydini yapan, güncelleyen ve desteklerinden yararlanmalarini saglayan Kusadasi Ticaret Odasi’nin, Dis Ticaret Istihbarati Birimi ile üyeleri dogru dis pazarlara yönlendiriliyor, mesleki yeterlilik belgeleri, marka tescil belgeleri hakkinda bilgi veriliyor. Kredi kayit bürosu ve Ata Karnesi islemleriyle ilgili de hizmet alan Oda üyelerine, karsilastiklari hukuki sorunlarla ilgili düzenli olarak hukuk danismanligi hizmeti veriliyor.

Ayni zamanda ISKUR Hizmet Merkezinin açilmasinda öncülük eden ve açilmadan önce uzun yillar ISKUR temsilciligiyle de tüm Kusadasi’nin hizmetinde olan Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan; "Üyelerimizin yararina olacak, islerini gelistirecek pek çok konuda danismanlik hizmeti veriyor ve bilgilendirmeler yapiyoruz. Bunlarin en basinda yillarca ISKUR ve KOSGEB geldi. Hukuk, dis ticaret, mesleki yeterlilik gibi pek çok farkli konularda üyelerimize danismanlik destegimiz devam ediyor. Oda bünyemizde Ata karnesi islemleri yapiliyor, üyelerimiz dogru dis pazarlara yönlendiriliyor, günümüzde en önemli konulardan biri olan marka tescili hakkinda bilgilendirmeler yapiliyor. Amacimiz üyelerimizin islerini kolaylastirmak, sorunlarina çözüm bulmak, fayda saglayabilecekleri konularda bilgilendirme yaparak yararlanmalarini saglamak. Her zaman dile getirdigimiz gibi Oda olarak resmi görevlerimizin yaninda, ticaretlerini ve ekonomik güçlerini arttirmak için üyelerimizin ve tüm Kusadasi’nin hizmetindeyiz" dedi.

Kaynak: İHA